Rdr 2 beyaz arap atı

Reaksiyon skoru
6
merhabalar beyaz arap atını almak için gittim evcilleştirdim sonrasında gittim eski atımdan eyer almak için gittim alcakken kurtlar vardı onları öldürmek için atı bağlamaya çalışıyordum sonra at kaçtı okla öldürdüm kurtları şuan beyaz atı bulamıyorum ve beyaz atı ararkende kendi atımla beraber düştüm ve at öldü şuan ne yapacağım oyundada seyehat çok uzun daha 10 saat falan oynadım en fazla o kadar çok gelememde 30 dakika falan bekledim fakat beyaz at yeniden spawn olmamış ne yapmam gerek

knk eski save varsa onu yükle. Yoksa kamp kurup hızlı seyahat yapıp geçici süreliğine yabani at evcilleştirip başka sağlam at konumu bul internetten.

knk eski save varsa onu yükle. Yoksa kamp kurup hızlı seyahat yapıp geçici süreliğine yabani at evcilleştirip başka sağlam at konumu bul internetten.
eski save yokta hızlı seyehat yapmayı denicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka bir çözümü yokmu ya tekrar buraya gelemem 10 15 dakika gelmek çok zor geliyor

Beyaz arap atı dışında iyi atlar da var bir tür silah sesi ve hayvanlardan korkmuyordu onu almanı tavsiye ederüm ben ikinci oynayışımda onu kullanmıştım

spawn noktasından uzaklaş göremeyeceğin kadar sonra kamp kur ertesi güne kadar uyu gelir yerine

Ben de ilk oynadığımda at öldü.
oyunu bilmediğimden eyer elimde başka at yakalamaya çalıştım baya gezindim ama 😁

Rdr2 sadece denk geldikĺerinle bitirilecek bir oyun değil internetten araştırıp harita gibi şeyleri oradan bulabilirsin

Rdr2 sadece denk geldikĺerinle bitirilecek bir oyun değil internetten araştırıp harita gibi şeyleri oradan bulabilirsin
ben ana oyunu bitircem sadece şimdilik çünkü rockstar tarzı benlik değil pek sadece hikayleri güzel bence

şuan hızlı seyehat yapamıyorum bir kaç saat uyudum atın olduğu yere gittim mos var at yok

Son düzenleme:
Geri