soguk bile ekran kartin 85 in ustune cikmasin tavsiye edilmezdr 2 de işlemci sıcaklığım böyle çok fazla mı?Düşürmek için neler yapabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rdr 2 de böyle.Msi afterburnerı kullanıyorum
İşlemcin sıcak değil ama ekran kartın fazla ısınmış. Ekran kartı ve kasanın marka modelini söyleyebilir misin.dr 2 de işlemci sıcaklığım böyle çok fazla mı?Düşürmek için neler yapabilirim.
Soğuk mu ben 80 üzeri sıkıntı diye biliyordumsoguk bile ekran kartin 85 in ustune cikmasin tavsiye edilmez
Kasa modelini bilmiyorum.Ekran kartım gtx 1650İşlemcin sıcak değil ama ekran kartın fazla ısınmış. Ekran kartı ve kasanın marka modelini söyleyebilir misin.
Fotoğrafını atabilir misin? Bir de ekran kartın hangi marka Asus mu MSI mı ya da tek canlı mıSoğuk mu ben 80 üzeri sıkıntı diye biliyordum
Kasa modelini bilmiyorum.Ekran kartım gtx 1650
Kasa modelini nereden öğrenebilirim?
Ekran kartı markasını bilmiyorum.Pc teknik işlerinde vs baya cahilimdir kasanın fotoğrafınıda atıyorum şimdi.Fotoğrafını atabilir misin? Bir de ekran kartın hangi marka Asus mu MSI mı ya da tek canlı mı
Pc yi de ben toplamadım babamın bir bilgisayarcı arkadaşı toplamıştı.Fotoğrafını atabilir misin? Bir de ekran kartın hangi marka Asus mu MSI mı ya da tek canlı mı
85 derece ve üzeri risklidir. Fakat sağlıklı sıcaklığı 80 derece ve altıdır. Ekran kartının macunu en son ne zaman değişmişti?dr 2 de işlemci sıcaklığım böyle çok fazla mı?Düşürmek için neler yapabilirim.
Ben termal macunu dün öğrendim dediğim gibi hiç bir şey bilmiyorum cahil sayılırım.85 derece ve üzeri risklidir. Fakat sağlıklı sıcaklığı 80 derece ve altıdır. Ekran kartının macunu en son ne zaman değişmişti?