2 fark lı psu da denedim. 2 sinde aynı sorunla karşılaştım. Biri high power 750 w digeri corsair vs 650. Msi after burner de sıcaklıklar normal. işlemci 65 derce iken gpu 70 derecePSU marka ve modeli nedir? MSI Afterburner ile test ettiniz mi? Ettiyseniz sıcaklıklar nasıldı?
80 plus sertifikalı ve iki psu da aynı sorun verdi. Birde başka oyunda kesinlikle böyle bir şey olmuyorsenin sistemin aynisini bende kullaniyorum oyle bi sorunla karsilasmadim ama sorunun kaynagi psu bence gereken watt vermiyor uzerinde 750 watt yazar ama sertifika yoksa daha az deger verir
oyunu silip tekrar kurmayi denemek kaliyor sadece ben dun oynadim rdr2 yi en son guncellemeleride yapdim hic bir skinti yokdu80 plus sertifikalı ve iki psu da aynı sorun verdi. Birde başka oyunda kesinlikle böyle bir şey olmuyor
Oyunun kurulu olduğu diskin sağlık durumu ne durumda?İşlemci 60-65 derce GPU ise 70-75 derece
biosda bilgisayar şu dereceye çıkarsa otomatik kapat diye bir ayar yapdınmı ?İşlemci 60-65 derce GPU ise 70-75 derece
5 Yıllık hdd başka oyunlarda yüklü bir sorun olmadı. Rdr2 yi ssd ye kurcam bakalım ne olacak.Oyunun kurulu olduğu diskin sağlık durumu ne durumda?
Hayır sadece underwolt yaptımbiosda bilgisayar şu dereceye çıkarsa otomatik kapat diye bir ayar yapdınmı ?
Deneyebilirsiniz. Sağlık uygulamasında Dikkat yazıyor ise sorun HDD'den olabilir.5 Yıllık HDD başka oyunlarda yüklü bir sorun olmadı. Rdr2 yi ssd ye kurcam bakalım ne olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır sadece underwolt yaptım
sorun diskte bence 5 yıllık diske öyle ağır oyun yüklenmez.5 Yıllık HDD başka oyunlarda yüklü bir sorun olmadı. Rdr2 yi ssd ye kurcam bakalım ne olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır sadece underwolt yaptım