Emin Parlak
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
amd kartlar nvidia ya göre daha fazla güç tüketir.psu amd kartlar için önemlidir.Ucuz psu lar da droplara sebeb olabilir. Asla ucuza kaöılmaması gerken bir parça
amd kartlar nvidia ya göre daha fazla güç tüketir.psu amd kartlar için önemlidir.Ucuz psu lar da droplara sebeb olabilir. Asla ucuza kaöılmaması gerken bir parça
ama işlemcim 3200 destekliyor yinede yaparsam olur mu?Evet. BIOS'a gir. Girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra Ai Tweaker sekmesine tıkla. Orada Memory Frequency olacak. DOCP açıkken onu 3533 MHz yap. Sonra Exit sekmesinden kaydedip çık.
olur.ama işlemcim 3200 destekliyor yinede yaparsam olur mu?
ramı 3600 mhz e alırısn ram 3200 de çalışır.olur.
amd kartlar nvidia ya göre daha fazla güç tüketir.
alıyorum ama işte pc kafayı yiyorolur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ramı 3600 mhz e alırısn ram 3200 de çalışır.
Ondan kaynaklı bir durum değil. DOCP açık değil mi şuan? Fotoğraf atar mısın BIOS'tan?ama işlemcim 3200 destekliyor yinede yaparsam olur mu?
5600 ile 3600 ram kullaniyorumişlemciniz 3200mhz destekliyor maksimum burdan bakabilirsiniz kaynak olarak
ben ryzen 5 5500 ile 3600 mhz kullanabiliyorum, sen daha öncede konu açmıştın ramlere memtest 86 yap sıkıntı çıkarsa sadece rami söküp garantiye yetkili servisine yolla itopya incehesap gibi satıcılarla muhattap olmazsan çok daha kolay ve hızlı olurya benim ramlar 2100 mhz de çalışıyormuş pc yii aldığımdan beri dün fark ettim şimdi 3600 mhz ye aldım pc kafayı yiyor donuyor siyah ekran veriyor rust a giriyorum oyundan atıyor sebebi ne ola bilir
Ekran kartı : Rx 6500 xt
işlemci : Ryzen 5 5600
Ram: Gskil Ripjavsw 8x2 3600mhz
Anakart: Asus prime b450m-a
Böylemi olacakOndan kaynaklı bir durum değil. DOCP açık değil mi şuan? Fotoğraf atar mısın BIOS'tan?
Aynen böyle kalsın. Bir tekrardan bak bakalım sistemde değişiklik olacak mı?Böylemi olacak
www.technopat.net
Peki oyuna girmeme sorunu bunla alakalı mı ?Aynen böyle kalsın. Bir tekrardan bak bakalım sistemde değişiklik olacak mı?
hala sıkıntı var mıPeki oyuna girmeme sorunu bunla alakalı mı ?
Evet. Bir bak bakalım değişiklik olacak mı?Peki oyuna girmeme sorunu bunla alakalı mı ?