- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam görmemişim mesajınızı sayenizde artık oyunu akıcı oynuyorum teşekkür ederimGün içinde sorun yaşadın mı?
yok hocam görmemişim mesajınızı sayenizde artık oyunu akıcı oynuyorum teşekkür ederimGün içinde sorun yaşadın mı?
BIOS'tan DOCP'yi Profile 1 olarak aktif edip kaydedip çık bakalım. Bakalım oyunda gene sorun yaşatacak mı?yok hocam görmemişim mesajınızı sayenizde artık oyunu akıcı oynuyorum teşekkür ederim
bunu yapmamızın nedeni ne kiBIOS'tan DOCP'yi Profile 1 olarak aktif edip kaydedip çık bakalım. Bakalım oyunda gene sorun yaşatacak mı?
Şimdi 2133 MHz olarak çalışıyor sistem. RAM'lerin 3600 MHz. En iyi performansı 3600 MHz de alırsın. Siz o zamanlar RAM ayarını yanlış yapmış olabilirsiniz. Bir dediğim şekilde tekrardan dene bakalım.bunu yapmamızın nedeni ne ki
hocam bune pc açıldığı gibi bu geldi 10 sn dondu pcŞimdi 2133 MHz olarak çalışıyor sistem. RAM'lerin 3600 MHz. En iyi performansı 3600 MHz de alırsın. Siz o zamanlar RAM ayarını yanlış yapmış olabilirsiniz. Bir dediğim şekilde tekrardan dene bakalım.
RAM'lerin problemli duruyor. Tekrardan BIOS'a gir. Girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mode geç. Geçtikten sonra üst tarafta Ai Tweaker göreceksin. Oraya girip Memory Frequency yazan kısmı DOCP açıkken 3533 MHz kaydedip çık bakalım. Bakalım gene çökertecek mi?hocam bune pc açıldığı gibi bu geldi 10 sn dondu pc
hocam yaptım direk çökme olmadı ama oyunda denemek lazım.RAM'lerin problemli duruyor. Tekrardan BIOS'a gir. Girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mode geç. Geçtikten sonra üst tarafta Ai Tweaker göreceksin. Oraya girip Memory Frequency yazan kısmı DOCP açıkken 3533 MHz kaydedip çık bakalım. Bakalım gene çökertecek mi?
Oyunlarda dene bakalım. Ekran kartı sürücüsünü de kaldırıp tekrardan kur hocam. Bir de gene aynısını yaparsa 3466 MHz'yi dene son olarak. Eğer onda da stabil çalışmazsa RAM'lerin garantisi devam ediyorsa gönder garantiye.hocam yaptım direk çökme olmadı ama oyunda denemek lazım.
ekran kartı sürücüsünü zaten berber kaldırdık tekrardan kaldırmaya gerek var mı ?Oyunlarda dene bakalım. Ekran kartı sürücüsünü de kaldırıp tekrardan kur hocam. Bir de gene aynısını yaparsa 3466 MHz'yi dene son olarak. Eğer onda da stabil çalışmazsa RAM'lerin garantisi devam ediyorsa gönder garantiye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gene sonucu bildirsin bana.
Hocam ya yeni konu açtım ama bakan yok müsaitseniz yardımcı olurmusunuz ?Oyunlarda dene bakalım. Ekran kartı sürücüsünü de kaldırıp tekrardan kur hocam. Bir de gene aynısını yaparsa 3466 MHz'yi dene son olarak. Eğer onda da stabil çalışmazsa RAM'lerin garantisi devam ediyorsa gönder garantiye.
Gene sonucu bildirsin bana.
Tekrardan yap kaldırıp kurma işlemini. Maksimum 8 dakikanı falan alır.ekran kartı sürücüsünü zaten berber kaldırdık tekrardan kaldırmaya gerek var mı ?
Hocam ya yeni konu açtım ama bakan yok müsaitseniz yardımcı olurmusunuz ?
yok çökmüyor gibiTekrardan yap kaldırıp kurma işlemini. Maksimum 8 dakikanı falan alır.
Gene 1 hafta böyle test et bakalım.yok çökmüyor gibi
hocam sanki bu ayarı yaptıktan sonra rusta 50 fps düşüş oldu bu ayardan sonra oldu büyük ihtimalleGene 1 hafta böyle test et bakalım.