- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha pardon ben yüklemedim driveri kusura bakma şimdi ne yapmama lazımHocam ikisini de önce indireceksin. Sonra işlemlere geçeceksin.
Ha pardon ben yüklemedim driveri kusura bakma şimdi ne yapmama lazımHocam ikisini de önce indireceksin. Sonra işlemlere geçeceksin.
Sürücüyü kaldırdıysan interneti bağla sonra indirip kur AMD 24.12.1 sürücüsünü. https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6500-xt.htmlHa pardon ben yüklemedim driveri kusura bakma şimdi ne yapmama lazım
Sürücüyü kaldırdıysan interneti bağla sonra indirip kur AMD 24.12.1 sürücüsünü. https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6500-xt.s
Kaldırdım onu yükleyip interneti çekeyim mi yoksa internet bağlı hale demi kurayım?Sürücüyü kaldırdıysan interneti bağla sonra indirip kur AMD 24.12.1 sürücüsünü. https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6500-xt.html
Daha interneti bağladın indir kur.Kaldırdım onu yükleyip interneti çekeyim mi yoksa internet bağlı hale demi kurayım?
kurup aynı işlemi en baştan uygulasam olmaz mı ?Daha interneti bağladın indir kur.
Gerek yok.kurup aynı işlemi en baştan uygulasam olmaz mı ?
burdan performansı mı seçeyim ? prdn varsayılan demiştinizGerek yok.
hocam birde benim ramlar 3600 mhz ama 2133 olarak kullanılıyor . Eskiden bir ayar yapmıştım 3600 olmuştu.Gerek yok.
Şimdilik 2133 MHz kalsın. Oyunlarda test et bakalım. Ben RAM'lerde problem olduğunu düşünüyorum.burdan performansı mı seçeyim ? prdn varsayılan demiştiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam birde benim ramlar 3600 mhz ama 2133 olarak kullanılıyor . Eskiden bir ayar yapmıştım 3600 olmuştu.
varsayılan da kullan şimdilikburdan performansı mı seçeyim ? prdn varsayılan demiştiniz
hocam birde benim ramlar 3600 mhz ama 2133 olarak kullanılıyor . Eskiden bir ayar yapmıştım 3600 olmuştu.
hocam bu işlemi uygulamadan önce 1 defa gta 5 e girdim 2 3 dk sonra attı bu işlemi uyugladıktan sonra atmadı ama şansa mı atmadı ya da yaptığımız işlem sayesinde mi bilmiyorum ama drop giriyor ara sıraŞimdilik 2133 MHz kalsın. Oyunlarda test et bakalım. Ben RAM'lerde problem olduğunu düşünüyorum.
hocam artık hata vermiyor gibi fps de yükseldi fps nin yükselmesi bizim yatığımız işlemlen alakası varmı ?Şimdilik 2133 MHz kalsın. Oyunlarda test et bakalım. Ben RAM'lerde problem olduğunu düşünüyorum.
GTA da drop girme sebebi DirectX sürümünden kaynaklı olabilir. Başka oyunlarda da dene bakalım. RAM ayarlarını ilk haline getirdik 2133 MHz haline. Normalde FPS yükselmemesi gerekirdi. Sen RAM'leri DOCP açarak mı 3600 MHz yapmıştın önceden? Yoksa manuel bir şekilde mi 3600 MHz yapmıştın?hocam bu işlemi uygulamadan önce 1 defa gta 5 e girdim 2 3 dk sonra attı bu işlemi uyugladıktan sonra atmadı ama şansa mı atmadı ya da yaptığımız işlem sayesinde mi bilmiyorum ama drop giriyor ara sıra
hocam artık hata vermiyor gibi fps de yükseldi fps nin yükselmesi bizim yatığımız işlemlen alakası varmı ?
rusta denedim fps yükseldi belki de girdiğim sunucuda yalnız yükseldi tam bilmiyorum . RAM leri biostan ayarladık bir tane arkadaşlanGTA da drop girme sebebi DirectX sürümünden kaynaklı olabilir. Başka oyunlarda da dene bakalım. RAM ayarlarını ilk haline getirdik 2133 MHz haline. Normalde FPS yükselmemesi gerekirdi. Sen RAM'leri DOCP açarak mı 3600 MHz yapmıştın önceden? Yoksa manuel bir şekilde mi 3600 MHz yapmıştın?
Gün içinde sorun yaşadın mı?rusta denedim fps yükseldi belki de girdiğim sunucuda yalnız yükseldi tam bilmiyorum . RAM leri biostan ayarladık bir tane arkadaşlan