- Reaksiyon skoru
- 41
Merheba rdr 2 yükledim ancak açarken sürekli ffff hatası veriyor Google ve Youtube üzerinden araştırdım ancak çözüm bulamadım lütfen yardım edin
Ffff hatası ne reis nerden indirdin böyle bi hata ilk defa duyuyorumMerheba rdr 2 yükledim ancak açarken sürekli ffff hatası veriyor Google ve Youtube üzerinden araştırdım ancak çözüm bulamadım lütfen yardım edin
Malesef korsan ancak indirdiğim yerle alakalı değil epic ve Steam üzerinden indiripte bu sorunu yaşayan gördüm internet üzerindeki bir sürü tekniği denedim ancak olmadı son çare buraya yazdimFfff hatası ne reis nerden indirdin böyle bi hata ilk defa duyuyorum
olm korsan indirdiğin için böyledir hırsız git paranla alMalesef korsan ancak indirdiğim yerle alakalı değil epic ve Steam üzerinden indiripte bu sorunu yaşayan gördüm internet üzerindeki bir sürü tekniği denedim ancak olmadı son çare buraya yazdim
Hayır yanlış kurmusum şimdi açtım oynuyorum hakaret için teşekkürlerolm korsan indirdiğin için böyledir hırsız git paranla al![]()
Hayır yanlış kurmusum şimdi açtım oynuyorum hakaret için teşekkürler
Bro bizde öğrenciyiz ** o kadar para bir oyuna nasıl veriyim
haram kardeşim haram bende de var rdr2 500tl verdimBro bizde öğrenciyiz ** o kadar para bir oyuna nasıl veriyim