SleepyCat
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 169
- İsim
- Rüzgar Cengiz
Merhaba arkadaşlar. Rdr 2 de please reboot and restart the game hatası alıyorum ve bu hata düzelmiyor. Ben önceden de böyle bir konu açmıştım ve birileri bana oyunun dosyalarını doğrula dedi. Yaptım ve düzeldi o gün güzelce oyunumu oynadım. Ertesi gün tekrardan oyuna giriyim dedim ve yine aynı hatayı verdi.
Yapılanlar:
Dosyaları doğruladım.
Bilgisayarı yeniden başlattım.
Oyunu tekrardan başlattım.
Bu dediklerimi yaptım ve hala hata düzelmedi. Ben bu hatayı nasıl çözücem? Lütfen yardımcı olun oyunu daha yeni aldım.
Yapılanlar:
Dosyaları doğruladım.
Bu dediklerimi yaptım ve hala hata düzelmedi. Ben bu hatayı nasıl çözücem? Lütfen yardımcı olun oyunu daha yeni aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar lütfen yardım edin biliyorsanız.Merhaba arkadaşlar. Rdr 2 de please reboot and restart the game hatası alıyorum ve bu hata düzelmiyor. Ben önceden de böyle bir konu açmıştım ve birileri bana oyunun dosyalarını doğrula dedi. Yaptım ve düzeldi o gün güzelce oyunumu oynadım. Ertesi gün tekrardan oyuna giriyim dedim ve yine aynı hatayı verdi.
Yapılanlar:
Dosyaları doğruladım.
Düzenleme: Sadece online a girerken oluyor.Merhaba arkadaşlar. Rdr 2 de please reboot and restart the game hatası alıyorum ve bu hata düzelmiyor. Ben önceden de böyle bir konu açmıştım ve birileri bana oyunun dosyalarını doğrula dedi. Yaptım ve düzeldi o gün güzelce oyunumu oynadım. Ertesi gün tekrardan oyuna giriyim dedim ve yine aynı hatayı verdi.
Yapılanlar:
Dosyaları doğruladım.
Arkadaşlar lütfen yardım edin biliyorsanız.
Kimse cevap vermeyecek mi? PekiMerhaba arkadaşlar. Rdr 2 de please reboot and restart the game hatası alıyorum ve bu hata düzelmiyor. Ben önceden de böyle bir konu açmıştım ve birileri bana oyunun dosyalarını doğrula dedi. Yaptım ve düzeldi o gün güzelce oyunumu oynadım. Ertesi gün tekrardan oyuna giriyim dedim ve yine aynı hatayı verdi.
Yapılanlar:
Dosyaları doğruladım.
Arkadaşlar lütfen yardım edin biliyorsanız.
Düzenleme: Sadece online a girerken oluyor.
Son düzenleme: