Neler Yeni

RDR 2 Online'de ne yapılabilir?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba, oyunun offline hâlinde %30'larda falandım sanırım yer olmadığından sildim. Şimdi çoğu arkadaşım RDR2 al Online girelim diyorlar. Online'de story mod gibi görev yapma falan var mı? Ya da ne bileyim başka arkadaş grupları da oluyor mu GTA'daki gibi? Onlarla kapışmak falan.

Thadox

80+ Bronze
Merhaba, oyunun offline hâlinde %30'larda falandım sanırım yer olmadığından sildim. Şimdi çoğu arkadaşım RDR2 al Online girelim diyorlar. Online'de story mod gibi görev yapma falan var mı? Ya da ne bileyim başka arkadaş grupları da oluyor mu GTA'daki gibi? Onlarla kapışmak falan.
Online mod arkadaşlarla beraber gerçekten çok eğlenceli ancak şunu diyim hileciler kol geziyor özellikle valentine bölgesinde. Hile dışında da oyuna başladıktan 15 20 dk atma sorunu var bir çok kişide. Bunları göz ardı edersen evet eğlenceli. RDO için çok güzel paylaşımlar yapan bir youtube kanalı var tavsiye ederim. İsmi Merve Hatun. Oyunda meslekler var bu sayede para kazanıyorsun ancak her mesleği açmak için bir ücret ödemen gerekli. Yeni başladığında ilk zamanlar beraber npc lerden görevler alarak para kasabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,553
Üyeler
166,954
Son üye
Faruk_31_34
Top Bottom