Rdr 2 Ultimate Cd Key Nerden Almamı Önerisrisiniz ?

e398ci

80+
Reaksiyon skoru
10
Meehaba arkadaslar. Steam ya da benzeri platformlarda bazi oyunlar oldukca pahali. Gordugum kadariyla cd key olarak daha uyguna satiliyor. Cd key dezavsntaji var midir? Sanirim os anahtari gibi bir sey. Almak istedigimiz oyun rd2 2 ultimate ya da cok fark yok ise standart da olabilir? Nereden almamizi onerirsiniz tesekkurler.

Çoğu Key sitesinde fiyat, Steam ve Epic'teki indirim dönemindeki fiyatla aynı (600 TL). Benim önerim Steam veya Epic indirimi beklemeniz. Epic'te biraz daha uygun oluyor ve Epic Ödülü veriyor. Steam'de ise Atölye, Bulut Kaydı vs. var ancak birazcık daha pahalı oluyor.

Not: RDR2 Standart Sürüm için dediklerim.

Hocam 3500 tl epicte.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu Key sitesinde fiyat, Steam ve Epic'teki indirim dönemindeki fiyatla aynı (600 TL). Benim önerim Steam veya Epic indirimi beklemeniz. Epic'te biraz daha uygun oluyor ve Epic Ödülü veriyor. Steam'de ise Atölye, Bulut Kaydı vs. var ancak birazcık daha pahalı oluyor.

Not: RDR2 Standart Sürüm için dediklerim.
Su an epic te 3500 tl sanirim steam de de benzee fiyat. Mesela boyle yerden almak riskli mi olur?https://www.loaded.com/red-dead-redemption-2-ultimate-edition-pc-rockstar-cd-key

indirimde 15 dolara dusuyor

bence korsanla hic para vermekle ugrasma

Burası güvenilir ama Steam ve epic key kalmamış rockstar launcher üzerinden veriyor

Ben de daha öncesinde Crimson Desert almıştım.

Ekler

• 1000148145.webp
    1000148145.webp
    99.6 KB · Hit: 8
Hocam 3500 tl epicte.

Su an epic te 3500 tl sanirim steam de de benzee fiyat. Mesela boyle yerden almak riskli mi olur?https://www.loaded.com/red-dead-redemption-2-ultimate-edition-pc-rockstar-cd-key
Bilindik Key sitelerinde %99 sorun yaşamazsınız hocam. Bazı sitelerde sitenin kendisi değil, sitede üyeliği olan satıcılar satıyor keyleri. Onlarda da puanına ve geçmiş işlemlerde sorun yaşamış mı bakmanız gerekiyor.

indirimde 15 dolara dusuyor

bence korsanla hic para vermekle ugrasma
Sanirim indirim yilbasina dogru oluyor. Keske yakin zananda olsa neredeyse 10 yillik oyun.

Burası güvenilir ama Steam ve epic key kalmamış rockstar launcher üzerinden veriyor

Ben de daha öncesinde Crimson Desert almıştım.
HOcam rocksrar launcher sorunlu biseymi acaba? Indirim zamaninada cok var sanorim.

Bilindik Key sitelerinde %99 sorun yaşamazsınız hocam. Bazı sitelerde sitenin kendisi değil, sitede üyeliği olan satıcılar satıyor keyleri. Onlarda da puanına ve geçmiş işlemlerde sorun yaşamış mı bakmanız gerekiyor.
Tavsiye edebileceginiz yer varmi acaba?

steamdbden baktım simdi indirimin bitis suresinden assagi yukarı 1 ay sonra indirime giriyor en son 23 temmuzda indirimdeymis yakında indirime girer bence

Sanirim indirim yilbasina dogru oluyor. Keske yakin zananda olsa neredeyse 10 yillik oyun.

HOcam rocksrar launcher sorunlu biseymi acaba? Indirim zamaninada cok var sanorim.

Tavsiye edebileceginiz yer varmi acaba?
Valla hocam bir bilgim yok benim ama sorunlu olduğunu sanmıyorum. Ben de Epic üzerinden giriyorum yine Rockstar Launcher'dan başlatıyor zaten. Tek sorunu Epic ya da Steam kütüphanende olmayacak olması tabi o da senin için sorunsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,177
Üyeler
201,429
Son üye
hehehihihuhu
Geri