R RepePepe 80+ Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 126 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Necip Okur 14 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar selam, böyle bir sorun alıyorum ne yaptıysam olmadı.
Hanaz 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5,386 14 Kasım 2022 #2 xernetk yazmış: Arkadaşlar selam, böyle bir sorun alıyorum ne yaptıysam olmadı. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Oyununuz kaçakmı ve steam hesabınızı birine verdinizmi Edit: rdr2 exesini steamden açın olmadı kısayolu oluşturup açın
xernetk yazmış: Arkadaşlar selam, böyle bir sorun alıyorum ne yaptıysam olmadı. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Oyununuz kaçakmı ve steam hesabınızı birine verdinizmi Edit: rdr2 exesini steamden açın olmadı kısayolu oluşturup açın
R RepePepe 80+ Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 126 Dahası Reaksiyon skoru 12 İsim Necip Okur 14 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hanaz yazmış: Oyununuz kaçakmı ve steam hesabınızı birine verdinizmi Edit: rdr2 exesini steamden açın olmadı kısayolu oluşturup açın Devamı için tıklayın... kaçak değil steam
Hanaz yazmış: Oyununuz kaçakmı ve steam hesabınızı birine verdinizmi Edit: rdr2 exesini steamden açın olmadı kısayolu oluşturup açın Devamı için tıklayın... kaçak değil steam