rdr al gec gta da fıvem oynıcaksan al onlıne hıle kaynıyobaslıktaki gibi gta 5 ile rdr arasında kaldım rdr2 u 500 tl gta 5 ise 275 tl civarı rdr2 cok sisirilmiş bir oyun diyorlar sizce dogrumu alınır mı ?
rdr2u ile rdr2 arasında fark ne rdr2u 250tl daha ucuz ?rdr al gec gta da fıvem oynıcaksan al onlıne hıle kaynıyo
o ek paket gıbı bırsedır ana oyun degılrdr2u ile rdr2 arasında fark ne rdr2u 250tl daha ucuz ?
boyle yazıyoro ek paket gıbı bırsedır ana oyun degıl
rdr2u ile rdr2 arasındaki fark ne hocamkır geç hocam kaç yıllık oyun
gta sevmem.hic oynayamadim. rdr2 de ilk.cikiginda 230tl.ye almistim. daha dogru düzgün oynayamadim. cok.agir oyun pek.sevmedim. 50.saat oynadim.birde. rockstara girip menulerden gec oyuna girmem 15 dk..zatenbaslıktaki gibi gta 5 ile rdr arasında kaldım rdr2 u 500 tl gta 5 ise 275 tl civarı rdr2 cok sisirilmiş bir oyun diyorlar sizce dogrumu alınır mı ?
ne rdr2 ye şişirilmiş mi dendi 500 liraya çok ucuz ben Rockstar olsam 200 dolar yapardım oyunubaslıktaki gibi gta 5 ile rdr arasında kaldım rdr2 u 500 tl gta 5 ise 275 tl civarı rdr2 cok sisirilmiş bir oyun diyorlar sizce dogrumu alınır mı ?
Ben almistim 500e şimdi verdiğim parayı bile unutturdu al geçbaslıktaki gibi gta 5 ile rdr arasında kaldım rdr2 u 500 tl gta 5 ise 275 tl civarı rdr2 cok sisirilmiş bir oyun diyorlar sizce dogrumu alınır mı ?
rdr2u deniliyorsa muhtemel Ultimate versiyonurdr2u ile rdr2 arasında fark ne rdr2u 250tl daha ucuz ?