Neler Yeni

RDR 2'de GPU %100 Kullanılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
YuSuF
Yok, ona da baktım. Oyun içerisinde sadece gpu 2 yi kullanıyor.

Sonuç normal.

Anlayamadım hocam, açıklar mısınız?
Hocam Stress testi en az 30 dk yapın ve Herhangi bir şey açık olmasın RDR nin üstüne tıklayın sağ tık grafik işlemciyle çalıştır a basın 1650 yi seçin

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Yok, ona da baktım. Oyun içerisinde sadece gpu 2 yi kullanıyor.

Sonuç normal.

Anlayamadım hocam, açıklar mısınız?
Hay Allah bilemedim. Umarım çözülür hocam sorununuz başka bir fikrim yok benim kusura bakmayın :(

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
Hocam Stress testi en az 30 dk yapın ve Herhangi bir şey açık olmasın RDR nin üstüne tıklayın sağ tık grafik işlemciyle çalıştır a basın 1650 yi seçin
Hocam sağ tıkladığımda öyle bir şey çıkmıyor malesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hay Allah bilemedim. Umarım çözülür hocam sorununuz başka bir fikrim yok benim kusura bakmayın :(
Format atmayı da düşündüm, acaba bu bir çözüm olur mu? Oyunu bitirdim fakat online a başlamayı düşünüyorum. Bu sorun yüzünden online a başlayamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Hocam sağ tıkladığımda öyle bir şey çıkmıyor malesef.

Format atmayı da düşündüm, acaba bu bir çözüm olur mu? Oyunu bitirdim fakat online a başlamayı düşünüyorum. Bu sorun yüzünden online a başlayamıyorum.
Aslında denenebilir ama dahili grafik birimiyle ilgili bir şey olmalı yani muhakkak. Çünkü harici ekran kartının kullanımının o kadar düşmesi böyle bir oyunda gerçekten hiçbir mantığı yok.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
Aslında denenebilir ama dahili grafik birimiyle ilgili bir şey olmalı yani muhakkak. Çünkü harici ekran kartının kullanımının o kadar düşmesi böyle bir oyunda gerçekten hiçbir mantığı yok.
Hocam asıl mantıksız olan diğer şey şu. Ben bu oyunla 60 saatin üzerinde bir zaman geçirdim ultra ayarlarda ve hiçbir sıkıntı yoktu. Oyunu bitirdiğim gün sabah oyundan çıktım ve akşam girmeye çalıştığımda böyle bir sıkıntı oldu. Gerçekten çok mantıksız geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Hocam asıl mantıksız olan diğer şey şu. Ben bu oyunla 60 saatin üzerinde bir zaman geçirdim ultra ayarlarda ve hiçbir sıkıntı yoktu. Oyunu bitirdiğim gün sabah oyundan çıktım ve akşam girmeye çalıştığımda böyle bir sıkıntı oldu. Gerçekten çok mantıksız geliyor.
Oyun bitirdiğinize kızdı galiba hocam :D
Bilemiyorum ki Online'da da öyle bir sorunla oynaması zevk vermez bence yani.

FansXArmy

80+ Bronze
Selamlar dostlar. Rdr 2 yi kısa süre önce bitirdim ve açık dünyada dolaşmaya başladım. Daha sonrasında oyuna tekrar girdiğimde oyun 10 15 fps civarında takılmaya devam etti.

GPU kullanımı sürekli olarak değişiyor, bazen %30 bazen %50 bazen %15 bazen %99 oluyor. Fakat asla stabil değil ve sürekli olarak değişiyor.
Fakat diğer oyunlarda durum böyle değil, gayet stabil.
Laptop kullanıyorum, 4600H ve 1650Tİ olan bir laptop.

Oyunu silip yükledim fakat sorun çözülmedi, bios güncellemesi ve gpu driverını da tekrar yükledim fakat hiçbir işe yaramadı. Ve sadece bu oyunda oluyor. (oyun orjinal)

Format atmak bir çözüm olabilir mi?

Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosya doğrulama yaptır belgelerdeki rdr 2 dosyasını silip

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
Oyun bitirdiğinize kızdı galiba hocam :D
Bilemiyorum ki Online'da da öyle bir sorunla oynaması zevk vermez bence yani.
Yok hocam oynanacak gibi değil zaten, medium ayarlarda bile max 20 fps görüyorum. O da sabit dururken, hareket haline geçince 4 5 fps alıyorum. Hareket edemiyorum kısacası ortada büyük bir sorun var.

Mining virüsü falan olabilir mi?
Ben de düşündüm, kasperksy ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Ayrıca olsa normalde de gpu kullanımı fazla olurdu. Boşta harici gpu kullanımı 0 ve diğer oyunlarda %100 oluyor.

Dosya doğrulama yaptır belgelerdeki rdr 2 dosyasını silip
Onu da denedim. Hatta oyunu silip tekrar yükledim. Bir işe yaramadı.

Savede mi bir sıkıntı var dedim, arkadaşın saveini aldım. Yine aynı sorun.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Yok hocam oynanacak gibi değil zaten, medium ayarlarda bile max 20 fps görüyorum. O da sabit dururken, hareket haline geçince 4 5 fps alıyorum. Hareket edemiyorum kısacası ortada büyük bir sorun var.

Ben de düşündüm, kasperksy ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Ayrıca olsa normalde de gpu kullanımı fazla olurdu. Boşta harici gpu kullanımı 0 ve diğer oyunlarda %100 oluyor.
Driver güncel değilse güncelle, eski driverları DDU ile sil, Malwarebytes ile tarama yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
bi görüntü geliyor Asya kıtasındasınız bi görüntü daha gelene kadar sayın fps den dolayı bi baktınız ver elini Amerika 😂
Format deneyin hocam bence olmadı garantisi varsa teknik servise danışın.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
Driver güncel değilse güncelle, eski driverları DDU ile sil.
Malwarebytes ile tarama yap.
Driver güncelledim. Geforce Experience ile temiz kurulum yaptım, eski driverları silerek.

Malwarebytes ile tarama yapmadım fakat bir virüs olsa diğer oyunlarda da sorun olmaz mıydı?

bi görüntü geliyor Asya kıtasındasınız bi görüntü daha gelene kadar sayın fps den dolayı bi baktınız ver elini Amerika 😂
Format deneyin hocam bence olmadı garantisi varsa teknik servise danışın.
Garanti var fakat yardımcı olacaklarından şüpheliyim, yine de son çare bu gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Driver güncelledim. Geforce Experience ile temiz kurulum yaptım, eski driverları silerek.

Malwarebytes ile tarama yapmadım fakat bir virüs olsa diğer oyunlarda da sorun olmaz mıydı?

Garanti var fakat yardımcı olacaklarından şüpheliyim, yine de son çare bu gibi duruyor.
Mecburen yani hocam el mahkum... :(

Top Bottom