Sanırım klasik bi vahşi batı vahşeti yaratabilirsin , millete sıkabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Duello falan yap .
Biraz sıkıyor. Sürekli insan öldürmek pek keyif vermez. Örneğin oyunda açık dünya elementi olarak banka soyamaz mıyım?
Soru işaretlerinin hepsini yap eğlenceli oluyor bazı görevleri tekrar yap malikane baskını tren soygunu gibi görevler çok eğlenceli. Banka soyamazsın ama gördüğün her dükkanı soyabilirsin tren soyabilirsin. Haritanın batısında fort mer?? bişi vardı orayı da bas armodillo thumbleweed gibi kasabaları keşfet bar kavgalarına bulaş Rare hayvanları avla.PS4 üzerinden RDR2 oynuyorum ve oyunu bitirdim. Direk online kısma geçmek istemiyorum. Açık dünyada neler yapabilirim? Siz neler yapıyordunuz açık dünyada? Şimdiden teşekkürler.
Soru işaretlerinin hepsini yap eğlenceli oluyor bazı görevleri tekrar yap malikane baskını tren soygunu gibi görevler çok eğlenceli. Banka soyamazsın ama gördüğün her dükkanı soyabilirsin tren soyabilirsin. Haritanın batısında fort mer?? bişi vardı orayı da bas armodillo thumbleweed gibi kasabaları keşfet bar kavgalarına bulaş Rare hayvanları avla.
fort mercer di sanırım <spoiler alert>Fort mer ilgimi çekti. Nasıl bir yer?
fort mercer di sanırım <spoiler alert>
john u kurtardığımız hapishaneye benziyor + armodilloya da git değişik aksiyonlara girip başına bir çete daha alacaksın onlineda yapacak pek bir şey yok zaten
Alıntıyı görüntüle
Haritanın bu taraflarını da keşfet ilk oyunun haritasının yarısı zaten ve atmosferi çok iyi kum fırtınaları falan da oluyor.
Aslında bir gang hideout. Yan görevleri yap açık dünyada yapacak çok fazla yan görev var ve ana görevlerden iyi olanları var.
Hocam şuan oyundayım tam olarak nerede? Bulamadım da.
Alıntıyı görüntüle
Şu sol alttaki kısım varya o taraflarda oraları da keşfetmek gerek story mode seni blackwaterdan ötesine pek götürmüyor.