Neler Yeni

Yardım RDR2 alınır mı Epic üzerinden

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Oğuzhan
Steam üzerinde RDR2'nin fiyatının aşırı artmasından sonra oyunu almadığım için baya üzüldüm. Epic Games'de bakınca oyun indirimdeymiş normal RDR2 98.67tl , RDR2 Ultimate Edition 134.70tl. Sizce alınır mı alınırsa hangi sürümünü almalıyım. Türkçe altyazı sıkıntısı yaşar mıyım oyunda o da önemli benim için.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Alınır

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Sinan Kılkan
Instagram
kilkansinan
Steam
Siana
Türkçe altyazı sıkıntısı var mı oyunda yama vs bulabilir miyim güvenilir olarak
Kanka bulabilirsin bende yeni aldım , Türkçe yama da attım çok memnunum hem oyundan hem yamadan internette birsürü videoları mevcut

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Oğuzhan
Kanka bulabilirsin bende yeni aldım , Türkçe yama da attım çok memnunum hem oyundan hem yamadan internette birsürü videoları mevcut
Hocam piyasada yama çok fazla var. Hangisi virüslü hangisi virüssüz anlaşılmıyor şuan bazı yamaları virüstotal üzerinde tarattım sadece birinde sorun çıkmadı o yama için yeni forum açtım belki indirip oynayan arkadaş varsa görüp cevap verir yamanın güvenilirliği ile ilgili.

Hasemanra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan
Selamlar gençler bende şuanda epic de RDR online var ve ben indirimden faydalanıp almak istiyorum hangisini almalıyım RDR2 (98 Tl) mi RDR2 ultimate edition (134 Tl) olanı mı almalıyım ?

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Selamlar gençler bende şuanda epic de RDR online var ve ben indirimden faydalanıp almak istiyorum hangisini almalıyım RDR2 (98 TL) mi RDR2 ultimate edition (134 TL) olanı mı almalıyım ?
Normalde o konu için yükseltme paketi gelmeliydi ama çıkacağına dair şeyler paylaşıp daha sonra çıkarmadılar. -zaten online sahibi olduğunuzdan daha ucuza hikaye modu yükseltmesi tarzı bi paketten bahsediyorum-

Standart sürüm alabilirsiniz. Normal oyunda online da dahil olduğu için o çakışma durumunda ne gibi bir durum ortaya çıkar bilemiyorum. Yine de sorun olmaması gerekir.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Oğuzhan
Selamlar gençler bende şuanda epic de RDR online var ve ben indirimden faydalanıp almak istiyorum hangisini almalıyım RDR2 (98 TL) mi RDR2 ultimate edition (134 TL) olanı mı almalıyım ?
hocam bende az önce aldım rdr2 98tl olan versiyonu aldım bir kaç foruma baktım ultimate edition çok ayrı bir şey katmıyormuş daha çok online üzerine bir şeyler katıyormuş bir de hikaye modunda küçük bir hikaye daha ekleniyormuş ama ben gerek duymadım.

Top Bottom