Rdr2 Bitirdikten Sonra Ne Yapabilirim?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,278
Oyunun ana hikayesini bitirdim baktığımda oyunun %75'ini bitirdiğimi gördüm. Yanılmıyorsam yan görevler ve soru işaretleri falan kaldı.
Onun dışında yapabileceğim neler var? Eğer spoiler verecekseniz belirtmeyi unutmayın, oyunu bitirmemiş arkadaşlarıda düşünelim.
(Yapabileceğim derken adamı bağlayıp ray'a at gibi şeyler söylemeyin. Daha yaratıcı olsun)

Dostum merhaba. RDR 2'nin bütün yan görevlerini de bitirdikten sonra seni açık dünyaya bırakıyor. Yine evin durduğun yerde. Ailen var. Yaşamaya devam ediyorsun. Resmen yaşayan bir dünya yaratmış adamlar. Diyaloglar, insanların hareketleri, ailenin davranışları falan hepsi her gün farklı şekilde işliyor. Etkinlik olarak yapacak pek bir şey kalmıyor. Buradan sonra Online kısma başlıyorsun. Umarım oyunun orijinaldir.

%75 olunca bitmiyor oyun,devamı var.%100 yap oyunu.

kardeşim bitirdim ben oyunu.%100 yapman lazım illa spoiler mı verdireceksin
Birader haritada görev falan kalmadı hiçbir şey gözükmüyor. Oyunun sonunu biliyorum bizzat yaşadım zaten.

spoiler var metinde.

john marston olmadın mı şu an? intikam alacaksın.arthur ölünce oyun bitmiyor.

Spoiler var.
evet hatta Dutch micahı vurdu. Oyun 20.5K para verdi
oyun bitmiş.% kısmı bug a girmiş olabilir.belki bende de öyle olmuştur. 2 sene önce bitirmiştim.

Oyunda bazı eşyalar ve efsanevi hayvanlar var oyunu bitirmişsin, %100 yapmak için bu hayvanları felan avlaman gerekiyor ama gereksiz.

Geri