RDR2 bitti, oyun önerileri lazım

ghost of tsushima ne zaman sarmaya başlıyor hocam 2-3 saat oynadım tek yaptığım hareket gelen adama vurup tek atmak diğerinin gelmesini beklemek böyle böyle yenilmem imkansız zaten.Yolumu zaten bulamıyom oyunda rüzgarın yönünü mü izlicem yolumu bulmak için anlaşılmıyor bile ne zaman sardığını söylerseniz şans vericem
veya neden sardığını neden mükemmel olduğunu hocam
Atmosferi bide kılıç duruşlar var onları full açtım. Destanlar oluyor hikayeleri çok iyidi :D 4 5 saat sonra oyunu çözüyorsun. Tabi biraz Far cryın samuray tarzı. Şuan oynuyorum 2 3 saat oynancak oyun değil. Ara vererek oynaman lazım

RDR2 yi 3 yıldır oynuyorum. Bir türlü bitiremedim. Online oyunlardan oynama hevesim gelmedi. En sonunda pazar bitirdim.

Ondan önce

Maxpayne serisi

Metro 2033 redux

bitirdim yeni tarihte

hikayesi deli sarsın, nolacağı belirsiz olsun. Bide ben zora gelen bir adam değilim çabuk sıkılırım. Rockstar gibi neyi nerde yapacağımı gösteren bir pyun olsun yeter. Hikaye farketmez
Expedition 33 fennnna akıyo

rdr gibi saatlerce sürüyor mu bitirmesi 10-20 saate bitiyor mu hikaye, bir de ac serisiyle alakası var mı? Alışmak için eski oyunlardan adım atmalı mı yoksa bambaşka bir oyun mu o?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 ay sürmeli oyunlar bozar hocam malum rdr çok yordu.
The last of us ta olabilir

Atmosferi bide kılıç duruşlar var onları full açtım. Destanlar oluyor hikayeleri çok iyidi :D 4 5 saat sonra oyunu çözüyorsun. Tabi biraz Far cryın samuray tarzı. Şuan oynuyorum 2 3 saat oynancak oyun değil. Ara vererek oynaman lazım
Last of us ın 2 ci oyunun oynayışı çok iyi. hikaye olarak 1 daha iyi ama oynanış biraz eskimsi. 2 ci oyunun oynanışı çok seri keyifli, Yapay zeka da çok gerçekci

Game of Thrones, Breaking Bad izlemek gibi. Bitirince başka hiç bir oyundan keyif alamıyorsun.

Game of Thrones, Breaking Bad izlemek gibi. Bitirince başka hiç bir oyundan keyif alamıyorsun.
rdr nin uzunluğu beni sıktı. Hikayesini sevdiğim ilk 10 oyunuma bile koymam. Outlastı 10 dan fazla kez bitirmişliğim vardır. Keza san andreas de 4-5 kez vardır. onları oynayıp bitirirken ki zevk yok RDR de. Artık heder etti beni uzunluk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri