RDR2 bitti, oyun önerileri lazım

Kanka aktif fiyatı hakkında bilgim yok ancak optimizasyonda daha önceden bir sorun varsa bilmiyorum ama şuan imzamdaki sistemle (seninkinden daha düşük) 60-70 FPS'ler alıyorum HIGH ayarlarda 1080p'de.. Onun dışında oyuında 6-7 saatim var, Viking teması seversen güzel. Vikings dizisini izlemişsen onu da içeriyor oyunda, spoiler değil: Ragnar Lothbrok ve oğullarından bahsediyor. Güzel, akıcı bir oyun.
rdr gibi saatlerce sürüyor mu bitirmesi 10-20 saate bitiyor mu hikaye, bir de ac serisiyle alakası var mı? Alışmak için eski oyunlardan adım atmalı mı yoksa bambaşka bir oyun mu o?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baldur gate 3 başla 2 3 ay o sürer :D
2-3 ay sürmeli oyunlar bozar hocam malum rdr çok yordu.

rdr gibi saatlerce sürüyor mu bitirmesi 10-20 saate bitiyor mu hikaye, bir de ac serisiyle alakası var mı? Alışmak için eski oyunlardan adım atmalı mı yoksa bambaşka bir oyun mu o?

O zaman mafia 1 remake akar :D

internetten baktığım bilgilere göre ana hikaye 61 saat sürüyor, yan görevlerle oyun 150 saat falan istiyor. Yani 2-3 ay oyun sürene bağlı olarak sürer.

Tüm npc leri mi oynadın nasıl 3 yıl sürdü
aslında şöyle ilk aldım oyunu, pc ye yüklicem. Yükledim. Oynadım o zaman i5 4460 1060 3gb vardı. Oyunda hdd deydi. İlk gün oynadım 2-3 saat aralıksız. Sonra kuzen geldi dışarı çıktık uçtu gitti. Bizim internetle 3-5 gb indire şndire 2 haftada indirdiydim steamden oyunu. Sonra 100 tl bana çon para geldiği için iade bile edecektim ki 1100 pldu. Meyse sistem değiştim ben i3 9. nesile geçtim. Sarmadı sattım Ryzene geçtim 5600 6600xt 1060 5060 derken sistem toplamaktan oyun oynamaya vakit kalmadı. Nette iyi olunca valo cs sardım. Sonra oyunlar sıktı, iş hayatı, kardeşimin pc salmaması gibi sorunlar derken vakit kalmadı. Bir çok faktör var yane. Yoksa 40 saat var steamde.

hocam aslında oynasanız zevkten 4 köşe olursunuz bir şans verin en azından disco elysium oynayın 20 saat falan sürer 1 bitirme

O zaman mafia 1 remake akar :D
mf1 steamde var. Korona dönemi çok kötü bir laptopuö vardı o zaman bile beğenemedim. Oyunda hiö yardım etmiyordu. Mf2 de sevemedim. Sarması beni direkt oyun. Ama çok isterim oynamak keyif almaj.

RDR2 yi 3 yıldır oynuyorum. Bir türlü bitiremedim. Online oyunlardan oynama hevesim gelmedi. En sonunda pazar bitirdim.

Ondan önce

Maxpayne serisi

Metro 2033 redux

bitirdim yeni tarihte

hikayesi deli sarsın, nolacağı belirsiz olsun. Bide ben zora gelen bir adam değilim çabuk sıkılırım. Rockstar gibi neyi nerde yapacağımı gösteren bir pyun olsun yeter. Hikaye farketmez
untildawn

gow serisi.

mf1 steamde var. Korona dönemi çok kötü bir laptopuö vardı o zaman bile beğenemedim. Oyunda hiö yardım etmiyordu. Mf2 de sevemedim. Sarması beni direkt oyun. Ama çok isterim oynamak keyif almaj.
Detroit become olabilir. GHost of thşuma olabilir

Ghost of thushima mükemmel oyun mutlaka şans vermeni öneririm
ghost of tsushima ne zaman sarmaya başlıyor hocam 2-3 saat oynadım tek yaptığım hareket gelen adama vurup tek atmak diğerinin gelmesini beklemek böyle böyle yenilmem imkansız zaten.Yolumu zaten bulamıyom oyunda rüzgarın yönünü mü izlicem yolumu bulmak için anlaşılmıyor bile ne zaman sardığını söylerseniz şans vericem
veya neden sardığını neden mükemmel olduğunu hocam

Geri