çevrimdışı mı oynamaya çalışıyorsun?Böyle bir hata alıyorum. Epicgamesten açtığım halde böyle oluyor
Aktivasyon sorunu değil de Rockstar Games Launcher'da problem yaşıyorum GTA 4 içinBöyle bir hata alıyorum. Epicgamesten açtığım halde böyle oluyor
ben de epicgamesten çevrimdışı oynayınca aynı hatayı almıştım internet açınca düzelmişti. internet açıksa bilemiyorum neden. belki yamadan kaynaklı olabilir.Yok hayır çevrimiçi epicgames
Güvenli internet mi kullanıyorsun ?Böyle bir hata alıyorum. Epicgamesten açtığım halde böyle oluyor
aynısı arkadaşımda oldu birkaç hafta bekledi düzeldiArkadaşlar bir sitede rockstar ın bir dosyasını silince düzeliyor dediler sildim epicgamesten başlatınca böyle bir şey çıkıyor. Bunu nasıl geçeceğim
kesin çözüm modemi yeniden başlat eğer +18 koruması varsa onu kapatBöyle bir hata alıyorum. Epicgamesten açtığım halde böyle oluyor
Aynı durumu bende yaşıyorumArkadaşlar bir sitede rockstar ın bir dosyasını silince düzeliyor dediler sildim epicgamesten başlatınca böyle bir şey çıkıyor. Bunu nasıl geçeceğim
yani çocuk koruması gibikesin çözüm modemi yeniden başlat eğer +18 koruması varsa onu kapat
Koruma olup olmadığını nerden görebiliriz?kesin çözüm modemi yeniden başlat eğer +18 koruması varsa onu kapat