Rdr2 korsan nereden indirilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

kencarson

80+
Reaksiyon skoru
1
14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı / talebi
rdr2 internetten ındırmek ıcın nereyı secmelı? bır de korsan ındırdıgımde arkadaslarla oynanabılır mı?

rdr2 internetten ındırmek ıcın nereyı secmelı? bır de korsan ındırdıgımde arkadaslarla oynanabılır mı?
Epic Games'te 575 TL daha sonrasında yüzde 20 daha sonra kullanman için bakiye veriyor sana Nays kullandın %10 da oradan geldi makul fiyatlara düşüyor. En kötü İtemsatış'ta 25 TL'ye paylaşımlı hesaplar dönüyor onlardan alıp da deneyebilirsin. RDR2 Torrent yazıp ilk çıkan siteden indirebilirsin soruna cevap olarak.

cok yeniyim nasil kullanacagimi bilmiyorum sistemi mumkunse sen dm atabilir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epic Games'te 575 TL daha sonrasında yüzde 20 daha sonra kullanman için bakiye veriyor sana Nays kullandın %10 da oradan geldi makul fiyatlara düşüyor. En kötü İtemsatış'ta 25 TL'ye paylaşımlı hesaplar dönüyor onlardan alıp da deneyebilirsin. RDR2 Torrent yazıp ilk çıkan siteden indirebilirsin soruna cevap olarak.
tesekkur ederım

Paylaşımlı hesap da korsandır kendinizi bu saçmalıklarla avutmanızı tavsiye etmiyorum.

Oyunindirvip babadır fitgirlden alıyor linki zaten ben indirip oynadım sorunsuz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.