Neler Yeni

RDR2 Online varken hikayesine gerek mar mı?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bütçe
50
RDR2 online varken RDR2 hikayesine gerek var mı sizce birde RDR2 ye %30 kupon uygulanmıyor mu dün alıyordum 250tl yazıyordu yanlış kartı girdim sonra tekrara alacakken 379tl oldu.
EPIC COUPON
Your cart doesn't qualify for this coupon. Get 33% off when you spend TRY 199.99 or more on eligible items. Yazıyor
acaba online zaten bende olduğu için mi düşmüyor fiyat diyeceğimde ilk sepete ekleyince düşmüştü
Ekran Resmi 2024-01-09 11.10.39.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
sipariş sekmesinden önceki siparişini iptal et düzelir bu arada hikayeside eğlenceli bu fiyat oyun için zaten bedava.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sipariş sekmesinden önceki siparişini iptal et düzelir bu arada hikayeside eğlenceli bu fiyat oyun için zaten bedava.
Teşekkürler iptal kısmı tam nerde bulamadımda ekteki yere kadar geldim ama işlemlerde gözükmüyor

Ekler

• Screenshot_20240109-120314_Chrome.jpg
    Screenshot_20240109-120314_Chrome.jpg
    180.3 KB · Hit: 276

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Asıl mevzu hikayede yatıyor zaten online oynayan varmi ki oynu

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Asıl mevzu hikayede yatıyor zaten online oynayan varmi ki oynu
Varda pek fazla değil birde online çok sıkıcı zamanında 9tl ye almıştım hikayesinide sonra alırım diye şimdi hikayesi bayaa beğenilmiş gibi her yerde görüyorum alsam mı almasamı kararsız kalmıştım alacağım bakalım neler göreceğim

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
EFEKAN SARIKAYA

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Hikaye oynadım hep, online de ne oluyor ne yapıyorsunuz ki?
Görev felan yapılıyor başka online oyuncularla sonra kamp fln geliştirip at felan alıyorsun arkadaşlarla dıgıdık dıgıdık at sürüyosun sonra arkadaşınla köylülere eziyet ediyorsun arkadaşını halatla yakalayıp at arkasında sürüklüyorsun gibi şeyler var ama bi süre sonra sıkıyor çünkü geliştirecek pek fazla şey yok

Thadox

80+ Bronze
Görev felan yapılıyor başka online oyuncularla sonra kamp fln geliştirip at felan alıyorsun arkadaşlarla dıgıdık dıgıdık at sürüyosun sonra arkadaşınla köylülere eziyet ediyorsun arkadaşını halatla yakalayıp at arkasında sürüklüyorsun gibi şeyler var ama bi süre sonra sıkıyor çünkü geliştirecek pek fazla şey yok
Son cümleye katılmıyorum çünkü geliştirecek çok şey var. Bir çok meslek grubu var ve bunlarda ilerledikçe ödül alıyorsun. İlerlemesi de öyle kolay değil emek gerektiriyor bu yüzden de oynarken geliştiğini bilmek sana zevk veriyor. Özellikle arkadaşlarınla beraber gelişmek ilerlemek sarıyor. En azından ben böyle düşünüyorum.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Son cümleye katılmıyorum çünkü geliştirecek çok şey var. Bir çok meslek grubu var ve bunlarda ilerledikçe ödül alıyorsun. İlerlemesi de öyle kolay değil emek gerektiriyor bu yüzden de oynarken geliştiğini bilmek sana zevk veriyor. Özellikle arkadaşlarınla beraber gelişmek ilerlemek sarıyor. En azından ben böyle düşünüyorum.
Varda ben gta daki gibi felan istiyorum o yüzden bana az geliyor olabilir ev almak felan istiyorum ben öyle değişik şeyler fln bi ev alma gelse ben tamamım

Thadox

80+ Bronze
Varda ben gta daki gibi felan istiyorum o yüzden bana az geliyor olabilir ev almak felan istiyorum ben öyle değişik şeyler fln bi ev alma gelse ben tamamım
Aslında ev alma kısmen var. Moonshiner mesleğinde sana bir ev veriyor. Alt katında bar açabiliyorsun hatta parayı basıp canlı müzik falan tutuyorsun gidip şarkı falan söyleyebiliyorsun. Hem kampta hemde bu evde özelleştirmeler yapabiliyorsun dekor olarak. Sen bence bu kaçak içki işine bi el at :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,403
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom