yani bu sadece benim görüşüm benim böyle düşünmemin sebebide takıntılı ve endişeli bir insan olmam eğer bu gerkliyse yapmalıyız zaten ancak ben gereksede yapmam çünkü bir şey olur diye sürekli endişelenirim ve pc nin başına overclok yapmaktan değilde farklı bir sebepten bir şey gelse ben onu overclok yapmama atarım yani bu suçluluk piskolojisi gibi bir şey yapmaman gereken bir şey yapmışsında o sebepten bozulmuş gibi mesela?Tamam kanka sen yapma.
Knk kartlarda Overclock modu var? Kendi kartımda da var? Overclock yaparken stabil değerleri bulup abartmazsan bir şey olmaz. O yüzden Abdullah abi'de overclock bilmiyorsan yapma kardeşim diyordu. Birde denemeden çok ısınır mı diyorsun, biz bunu sen denemeden bilemeyiz. Kart oyunda 80 derecelerde dolaşmıyorsa zaten müdahale etmene gerek yok. Benim kartım RDR2'de 82 derecelere çıkıyor ve çok hızlı çalışıyordu, bende çözümü undervolt'da buldum. Artık 64 derecenin üstünü görmüyorum.yani bu sadece benim görüşüm benim böyle düşünmemin sebebide takıntılı ve endişeli bir insan olmam eğer bu gerkliyse yapmalıyız zaten ancak ben gereksede yapmam çünkü bir şey olur diye sürekli endişelenirim ve pc nin başına overclok yapmaktan değilde farklı bir sebepten bir şey gelse ben onu overclok yapmama atarım yani bu suçluluk piskolojisi gibi bir şey yapmaman gereken bir şey yapmışsında o sebepten bozulmuş gibi mesela?
Hocam oc yaptığın zaman sisteme bir şey olacaksa genelde o an oluyor zaten. Kartı yüke bindirdiğin zaman değerler uygun değilse sistem çöküyor kart ayarları eskisine dönüyor. İnsanlar bunu deneye deneye yapıp karar veriyorlar. 1650 Super kartımı 2 aydan uzun süredir Ocli kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.yani bu sadece benim görüşüm benim böyle düşünmemin sebebide takıntılı ve endişeli bir insan olmam eğer bu gerkliyse yapmalıyız zaten ancak ben gereksede yapmam çünkü bir şey olur diye sürekli endişelenirim ve pc nin başına overclok yapmaktan değilde farklı bir sebepten bir şey gelse ben onu overclok yapmama atarım yani bu suçluluk piskolojisi gibi bir şey yapmaman gereken bir şey yapmışsında o sebepten bozulmuş gibi mesela?
Yanıyordu derken aşırı ısınıyordu anlamında dedim bu arada kart gerçekten yanmıyorpeki dediklerini yaparsam yanarmı
580sikintili kart alev alır düzgün sogutmuyorsanArkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum ama sistemi eskitir zorlar diye çekiniyorum ram ım 16 gb işlemcim de ryzen 3 3100 ben en çok ekran kartından korkuyorum birde hangi ayarlarda kaç fps alırım onuda merak ediyorum bilginiz varsa yazın lütfen
İşlemci ve kart'ın üzerine 2 tane de yumurta kırmayı ihmal etme.Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum ama sistemi eskitir zorlar diye çekiniyorum ram ım 16 gb işlemcim de ryzen 3 3100 ben en çok ekran kartından korkuyorum birde hangi ayarlarda kaç fps alırım onuda merak ediyorum bilginiz varsa yazın lütfen