YusufArda000
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
Daha önce açtığım bu konun https://forum.donanimarsivi.com/konu/rdr2-hakkinda-az-bilinenler.337128/ 12. maddesindeki olayla tesadüfen ufo ararken karşılaştım ve bu adamı bulmayı size anlatacağım ve oynamayanlar için bulduktan sonra ne olduğu öncelikle bu adamı bulmak için 3 parçalı bir haritanın tüm parçalarını toplamak gerek ve en zor kısmı çünkü bir parçayı bulunca diğerlerinin yerlerini oyun göstermiyor kendinizin tesadüfen bulması lazım buda oldukça zor şimdi ilk haritayı bulduktan sonraki kısmı anlatacağım ve çektiğim ekran görüntüleri koyacağım.
1-İlk harita 3/1
İlk haritayı bulduğum yer.
Bu civarlarda "S" harfinin orada buldum.
Arthur'un günlüğü
2-Haritanın 2. parçası 3/2
Onu da burada kayalık bir alanda buldum.
Onu bulduğum yer
Arthur'un günlüğü
3-Haritanın 3.parçası 3/3
Onu bulduğum yer
Arthur'un günlüğü
4. Haritaları birleştirme
5-Katilin evine gitme. Kendiniz oynamak istiyorsanız artık bundan sonrasına bakmayın.
Haritadaki yeri
Evin içinden ve katili yakalarken bir sürü fotoğraf çekmiştim ama onları yanlışlıkla sildim o yüzden ne yazık ki yok Ama internetten bulduğum görselleri ekliyorum bundan sonraki görseller karışık Türkçe olanlar benim diğerlerini internetten buldum.
Adamın evinde bulduğum mektup 3 tane vardı sadece 1'i kalmış onu koyuyorum %85'ini zaten çok önemli şeyler yazmıyordu.
Sonrasında adam birden çıkıyor ve Arthur'u yakalıyor Arthur yerdeki kafayı adama fırlatıp onu bayıltmayı başarıyor sonra onu şerife götürüyor tam hapse girecekten adam birden şerife saldırmaya başlıyor ve tam onu öldürecekken Arthur adamı vurup şerifi kurtarıyor ve 20$'lık ödülü alıyor.
Görevi anlattığım rehber bu kadardı umarım oynamak isteyenlere yardımcı olmuştur.
1-İlk harita 3/1
İlk haritayı bulduğum yer.
Bu civarlarda "S" harfinin orada buldum.
Arthur'un günlüğü
2-Haritanın 2. parçası 3/2
Onu da burada kayalık bir alanda buldum.
Onu bulduğum yer
Arthur'un günlüğü
3-Haritanın 3.parçası 3/3
Onu bulduğum yer
Arthur'un günlüğü
4. Haritaları birleştirme
5-Katilin evine gitme. Kendiniz oynamak istiyorsanız artık bundan sonrasına bakmayın.
Haritadaki yeri
Evin içinden ve katili yakalarken bir sürü fotoğraf çekmiştim ama onları yanlışlıkla sildim o yüzden ne yazık ki yok Ama internetten bulduğum görselleri ekliyorum bundan sonraki görseller karışık Türkçe olanlar benim diğerlerini internetten buldum.
Adamın evinde bulduğum mektup 3 tane vardı sadece 1'i kalmış onu koyuyorum %85'ini zaten çok önemli şeyler yazmıyordu.
Sonrasında adam birden çıkıyor ve Arthur'u yakalıyor Arthur yerdeki kafayı adama fırlatıp onu bayıltmayı başarıyor sonra onu şerife götürüyor tam hapse girecekten adam birden şerife saldırmaya başlıyor ve tam onu öldürecekken Arthur adamı vurup şerifi kurtarıyor ve 20$'lık ödülü alıyor.
Görevi anlattığım rehber bu kadardı umarım oynamak isteyenlere yardımcı olmuştur.
Ekler
Son düzenleme: