Helixo
80+ Bronze
daha fazla düşmezEpicte rdr2 300 ₺ sizce tekrar 90 lı fiyatlara düser mi yoksa steamdeki gibi artarmı ?
daha fazla düşmezEpicte rdr2 300 ₺ sizce tekrar 90 lı fiyatlara düser mi yoksa steamdeki gibi artarmı ?
tr yama oluyor, 16 martta indirime girer son kez sonra 1150 tl olurHocam alicaktim Türkçe desteklemiyor diye almadım oyunda hikayeli olunca vazgeçmiştim ama yama oluyormuş bilmiyordum düşerse hemen alacağım.
16 mart özel bir gün mü epic için artık ne zaman düşer se alacağım şuan almak isterim ama 300₺ veremem maalesef 100₺ alırım.tr yama oluyor, 16 martta indirime girer son kez sonra 1150 TL olur
ilkbahar indirimi16 mart özel bir gün mü epic için artık ne zaman düşer se alacağım şuan almak isterim ama 300₺ veremem maalesef 100₺ alırım.
Steam icin de gecerli 16 mart16 mart özel bir gün mü epic için artık ne zaman düşer se alacağım şuan almak isterim ama 300₺ veremem maalesef 100₺ alırım.
İnşallah o zaman biraz daha bekleyeceğiz.Epic games üzerinden düşer diye tahmin ediyorum bende ve bekliyorum düştüğü an çekicem RDR hikayeli oyun sevmeyenlerde alsın rp oynasın gene taş gibi oyun 100tl civarına düşer umarım.