Rdr2 tahminimde çok daha iyimiş

Rdr fanlarının kabul edemediği şey herkesin bu oyunu beğenmek zorunda olmadığıdır. Kendimi zorlaya zorlaya 20 saat oynadım. Yok arkadaş açılmıyor hızlanmıyor aşırı yorucu bir oyun. Hikayeli oyunlari sevip rdr sevmeyen cok insan var ama bunu kabullenemiyorlar.
Yavaş olduğu kesinlikle doğru zaten oyunu sindire sindire oynamak lazım.Benim oyunda şikayetci olduğum kısım sadece klasik rocstar games oyunlarında olan çok fazla a dan b ye gittiğimiz bölüm var bazı kısımlarda sinematiklerle atlamışlar o yolu biz gitmek zorunda kalmıyoruz ama nadir oda.İnsanları sevmemesi bence bu yüzde.

Ben yan görev felan yapmadım, ana görevden göreve koştum.Yan görev yapma alışkanlığım olmadığı için.Bunu öncesinde dying light 2 oynamayı çalıştım oynayamadım mesela gram içine çekmedi ilk oyunu öyle değildi ama.

arthur morgana çelik yelek bile giydirilmemiş oyunda fukaraya. gelen geçen sıkıyo kan revan içinde kalıyor zavallı

Witcher 3te 225 saatim var tüm başarımlarıda fulledim ama rdr kat kat iyi.
Ayrıca şu oyuna çöp diyorsunuz işinize gelmeyincede "rdr fanları herkesin oyunu sevmesi gerekmediğini kabullenmek zorunda" gibi şeyler söylüyorsunuz. Adamlar hayvan gibi grafik koymuş hayvan gibi hikaye yazmış muazzam bi ana karakter var . Sevmeseniz bile ağır oyun olduğu için sevmiyorsunuz çünkü odak süreniz 5dk. Bu oyuna çöp deme hakkını size vermiyor. Hadi bakalım bende ağır oyun seviyorum hızlı ilerleyen oyunlarada çöp diyeyim o zaman nasıl oluyormuş . Sevilmese bile kesinlikle saygı duyulması gereken ,harika bir oyun. Başyapıt.

Zaten bu kitleye hitap etmiyor RDR2, agalarla oyun oynayan tayfa yenil nesil Z kuşağı REPO, Lethal Company tayfası. Siz bırak RDR2 yi hiçbir hikayeli oyundan düzgün keyif alamıyorsunuz kuzenimden biliyorum. 2 dk sinematik çıksın eline telefon alıp shorts kaydırıyo aşırı sabırsız. Oyunun içine girme yok dinlemek yok illa gameplay olcak.
Gameplay değil oyun kendini oynatması önemli hikaye li oyunları bol bol oynadım aralarında en iyisi final fantasy xv idi rdr2 ye güzel demek ne ki vahşi batı film diziler den biliyoruz oyunu Xbox da CD olarak aldım 250 TL 1 saat geçmeden sildim görev yaptığım halde sıkıcı oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RDR2 viski gibi. Puro gibi. Yavaş yavaş bitireceksin. Tekrar bitiresim geldi şu an. 2 defa bitirmiştim. Hikayesini bitir aç açık dünyasında gez, çok iyi bir atmosferi var. Kötü diyenlerin 2 dakikalık sabrı bile yoktur. Oyunun hikayesini vb. anlayıp karakterleri kafanızda oturtmanız için ağır ağır başlıyor. Bazı boşa uzattığı yerler var tabii ki ama kesinlikle bir şaheser.
Konuştu anime izleyen 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri