Neler Yeni

RDR2 tepki vermiyor 2021 yılından beridir oyuna giremiyorum

omrsrtmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
omer sirtmac
Oyunu 2021 yılında satın almıştım 6 saat kadar oynadım ve silmek zorunda kaldım sonrasında. Ssd falan yetersizdi mecburen silmek zorunda kaldım. Oyunu ara-ara yeniden oynamak istediğim dönemler oldu yükledim kurdum fakat sürekli hatalar alıp giremedim oyuna. Yani 2021 yılından beridir oyuna giremiyorum. Şimdi boş vaktim var oyunu yeniden kurdum ve artık çözmek istiyorum sorunu.
Şu an giriş yapmaya çalışırken steamden şöyle bi hata alıyorum "Rdr2 güncellenirken bir hata oluştu (uygulama çalışıyor)" hataya tamam dediğimde ise tepkisiz şekilde böyle kalıyor.

Ekler

• dd.png
    dd.png
    2 MB · Hit: 51
  • fff.png
    fff.png
    1.6 MB · Hit: 49

yusuftheayay

80+ Bronze
Oyunu 2021 yılında satın almıştım 6 saat kadar oynadım ve silmek zorunda kaldım sonrasında. Ssd falan yetersizdi mecburen silmek zorunda kaldım. Oyunu ara-ara yeniden oynamak istediğim dönemler oldu yükledim kurdum fakat sürekli hatalar alıp giremedim oyuna. Yani 2021 yılından beridir oyuna giremiyorum. Şimdi boş vaktim var oyunu yeniden kurdum ve artık çözmek istiyorum sorunu.
Şu an giriş yapmaya çalışırken steamden şöyle bi hata alıyorum "Rdr2 güncellenirken bir hata oluştu (uygulama çalışıyor)" hataya tamam dediğimde ise tepkisiz şekilde böyle kalıyor.
Crack atmayı dene

omrsrtmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
omer sirtmac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka çözüm önerisi olan var mı?

omrsrtmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
omer sirtmac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC ye format atacağım sorun çözülürse eğer buraya yazarım arkadaşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,209
Üyeler
159,461
Son üye
wallerbink
Top Bottom