Defender bitane dosyasını karantinaya almıştır bendede öyle olmuştu. Karantinadan çıkarın virüs ve tehdit korumasını kapatıp girmeyi deneyinrdr2 torrent indirdim 0xc000012f hatası veriyor repacklı olanı da degil direk 120 gb olanı indirmiştim bilen birisi varsa yardım edebilirmi
baktım bende ona yokDefender bitane dosyasını karantinaya almıştır bendede öyle olmuştu. Karantinadan çıkarın virüs ve tehdit korumasını kapatıp girmeyi deneyin
Ben dosyayı karantinadan çıkarıp denediğimde olmuştu. Bilmiyorum hocambaktım bende ona yok
Torrent desteği yok torrent oyun indiren acizdırrdr2 torrent indirdim 0xc000012f hatası veriyor repacklı olanı da degil direk 120 gb olanı indirmiştim bilen birisi varsa yardım edebilirmi
Aynen tamam,Torrent desteği yok torrent oyun indiren acizdır
Windows defender crack dosyasını karantinaya aldığı için oluyor, defender karantina geçmişinden dosyayı bulup geri yükle seçeneğinden geri yükle sorun çözülecek.rdr2 torrent indirdim 0xc000012f hatası veriyor repacklı olanı da degil direk 120 gb olanı indirmiştim bilen birisi varsa yardım edebilirmi
Gayet öyle acizsen torrent indirirsinAynen tamam,
Windows defender crack dosyasını karantinaya aldığı için oluyor, defender karantina geçmişinden dosyayı bulup geri yükle seçeneğinden geri yükle sorun çözülecek.
Tamam kanka öyledirGayet öyle acizsen torrent indirirsin
Olması lazım, bu hataya sebep olan tek şey o. Defender crack dosyasını karantinaya almış. Karantinadan çıkarırsan sorunsuz girersin oyuna.baktım bende ona yok