Xxknightxx43
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Merhabalar rdr2 indirdim steamdan alıp fakat türkçe yama bulamadım yardımcı olurmusunuz
Mustafa kadir adlı youtube kanalı bir video yapmıştı bulursam atayım hocamMerhabalar rdr2 indirdim steamdan alıp fakat türkçe yama bulamadım yardımcı olurmusunuz
Aslında cok yama var fakat Hepsinde I harfi kutu şeklindeMerhabalar rdr2 indirdim steamdan alıp fakat türkçe yama bulamadım yardımcı olurmusunuz
Mustafa kadir adlı youtube kanalı bir video yapmıştı bulursam atayım hocam
Hocam makina çeviri dediği sitenin linkini ayar misinizBu videoya göre kurun. Makine çeviri güvenilirdir.
hocam makina çeviriyi nerden indiricem link varmıBu videoya göre kurun. Makine çeviri güvenilirdir.
Bi saniye hemen atıyorumHocam makina çeviri dediği sitenin linkini ayar misiniz
Hocam google'a makine çeviri yazın discord sunucusu çıkıyor oraya girin sunucuda çeviri listesi kanalı var o kanalda en altta makine çeviri yükleyici indir falan yazıyor oraya tıklayın orda bir yazıyor geliyor güzelce açıklıyor ve indiriyosunuzhocam makina çeviriyi nerden indiricem link varmı
bulamadım dediğiniz yeri dcye girdimdeBi saniye hemen atıyorum
Post automatically merged:
Hocam google'a makine çeviri yazın discord sunucusu çıkıyor oraya girin sunucuda çeviri listesi kanalı var o kanalda en altta makine çeviri yükleyici indir falan yazıyor oraya tıklayın orda bir yazıyor geliyor güzelce açıklıyor ve indiriyosunuz
heh buldum tamamBi saniye hemen atıyorum
Post automatically merged:
Hocam google'a makine çeviri yazın discord sunucusu çıkıyor oraya girin sunucuda çeviri listesi kanalı var o kanalda en altta makine çeviri yükleyici indir falan yazıyor oraya tıklayın orda bir yazıyor geliyor güzelce açıklıyor ve indiriyosunuz
çeviri listesi kanalı var orda en alttabulamadım dediğiniz yeri dcye girdimde