aga bende tam alıyodum sepetteydi oyun 300 tl oldu çok sinirliyim şuanDostlar steamdan rdr2 aldım ama türkçe yamasını bulamadım yani tam olarak tavsiyeniz var mı nerden bulabilirim diye
Makine Çeviri Discord Adresine Vardı Karesiz Güzel Çeviri Yeni Yaptım Ordan BakabilirsinDostlar steamdan rdr2 aldım ama türkçe yamasını bulamadım yani tam olarak tavsiyeniz var mı nerden bulabilirim diye
Kanka büyük g.o.aga bende tam alıyodum sepetteydi oyun 300 TL oldu çok sinirliyim şuan
Link atarmısın kankaMakine Çeviri Discord Adresine Vardı Karesiz Güzel Çeviri Yeni Yaptım Ordan Bakabilirsin
aga bi daha girer mi ya olm tansiyonum düştü laaaKanka büyük g.o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link atarmısın kanka
Kanka büyük g.o.
Link atarmısın kanka
şans bak beaga bende tam alıyodum sepetteydi oyun 300 TL oldu çok sinirliyim şuan
100 TL ye düşer mi bilmem ama150 ye düşeraga bi daha girer mi ya olm tansiyonum düştü laaa
Kanka bu yama kaldırılmış sanırımRDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
kanka kaldırılmadı videoyu izleyerek kurKanka bu yama kaldırılmış sanırım
Dostlar lütfen konuyu dağıtmayın ana konu türkçe yamayı nerden bulabilirim ?
Anladım kanka peki sana şöyle sorayım bu yama son sürümle uyumlumudur ?kanka kaldırılmadı videoyu izleyerek kur
bende 2-3 ay önce bunu indirmiştim en güncel bu diye biliyorumAnladım kanka peki sana şöyle sorayım bu yama son sürümle uyumlumudur ?