- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam CPU fan var zaten cpu fan işlemci fanı bide cha fan var büyük ihtimal odurBu şekilde zor oluyor, yine görsel atın, ezbere bilmiyorum.
hocam CPU fan var zaten cpu fan işlemci fanı bide cha fan var büyük ihtimal odurBu şekilde zor oluyor, yine görsel atın, ezbere bilmiyorum.
seçtimTamam, biliyorsunuz zaten, CHA_FAN ı seçip ayar yapacaksınız, DC ve PWM diye 2 mod olabilir, PWM modu seçin.
saol kral eyw teşekkür ederim3-4 farklı hazır profil vardır, silent, standat, turbo, manuel gibi. Ben olsam manuel i seçip kendim ayarlardım ama bunda sonrası sana kalmış. Çıkarken kaydedip çıkmayı unutma.
Birde sen nasıl yaptın ayarlarını nasıl olmalı böyle iyi mi3-4 farklı hazır profil vardır, silent, standat, turbo, manuel gibi. Ben olsam manuel i seçip kendim ayarlardım ama bunda sonrası sana kalmış. Çıkarken kaydedip çıkmayı unutma.
Hocam tam nasıl yapıldığını anlamadım bana görselini atabilirmisinRica ederim, sorun çözüldü mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabit yap bence, düz çizgi şeklinde, %50-60 yeterli olur.
Hocam tam anlamadım bir görsel atma şansınız var mı birebir aynısı bende yapsamRica ederim, sorun çözüldü mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabit yap bence, düz çizgi şeklinde, %50-60 yeterli olur.
Tabloda yatay olan değer sıcaklık dikey olan değerde FAN hızını gösteriyor. Kırmızı çizgi 50 de başlıyor ya o şekilde devam etsin, 100 e çıkmasın yani.
Evet.Böyle mi hocam
Evet.