RDR2 veya Forza horizon 5 hangisini almalıyım?

ugurcamm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
İki oyunda şu an da steamda indirimde. Normalde hikayeli oyun oynarken sıkılırım ama God Of War ı soluksuz bitirdim. RDR2 de God of War gibi sarar mı ?

Horızon 5i gamepassten oynamak daha mantıklı sanki

Araba merakim olmasina ragmen Forza çok sarmadı beni, max 3 4 kere girip sonra sildim, rdr2 gibi açık dünya bi hikaye oyunu daha iyi olabilir bence

İki oyunda şu an da steamda indirimde. Normalde hikayeli oyun oynarken sıkılırım ama God Of War ı soluksuz bitirdim. RDR2 de God of War gibi sarar mı ?
pc gamepass alıyorsunuz dünya kadar oyuna erişim saglıyorsunuz

gidiyorsunuz epic games de indirim devam ediyorsa rdr2 yi epic games den alın daha ucuz diye hatırlıyorum

pc gamepass alıyorsunuz dünya kadar oyuna erişim saglıyorsunuz

gidiyorsunuz epic games de indirim devam ediyorsa rdr2 yi epic games den alın daha ucuz diye hatırlıyorum
Hocam mesela ben şimdi aldım gamepassi forzayı indirdim ilerlerdim biraz. Sonra steamdan almak istedim ve aldım. Steamdan aldığımda xbox ile bağlantı kuracağı için ilerlemem devam eder mi yoksa sıfırdan mı başlarım?

Yani çok alakasız oyunlar olmakla beraber RDR2'İ Forza Horizon 5'i 20-25'e katlar
Alakası olmadığı için katlayacığını sanmıyorum. İkiside çok bambaşka oyunlar. Forza5 de güzel rdr2 de. Ben şahsen rdr oynadım beni hiç çekmedi. ama forza5 aşırı sarıyor beni

Yani çok alakasız oyunlar olmakla beraber RDR2'İ Forza Horizon 5'i 20-25'e katlar
Yani bence katlamaz. İkisinin alakası olduğu bir yer yok çünkü. Hangi yerinden 20 25 e katlayacak onu anlayamadım. Forza sonuçta rdr gibi bir oyun değil. Saçma olmuş dediğiniz şey.

RDR2'yi de soluksuz bitirirsin hatta online oynamaya devam edersin bir süre. Direkt RDR2 derim

Geri