Araba manyağıysan fh5 eger çok ilgin yoksa rdr2İki oyunda şu an da steamda indirimde. Normalde hikayeli oyun oynarken sıkılırım ama God Of War ı soluksuz bitirdim. RDR2 de God of War gibi sarar mı ?
evetHocam pc üzerinden gamepass alabiliyor muyuz?
pc gamepass alıyorsunuz dünya kadar oyuna erişim saglıyorsunuzİki oyunda şu an da steamda indirimde. Normalde hikayeli oyun oynarken sıkılırım ama God Of War ı soluksuz bitirdim. RDR2 de God of War gibi sarar mı ?
Hocam mesela ben şimdi aldım gamepassi forzayı indirdim ilerlerdim biraz. Sonra steamdan almak istedim ve aldım. Steamdan aldığımda xbox ile bağlantı kuracağı için ilerlemem devam eder mi yoksa sıfırdan mı başlarım?pc gamepass alıyorsunuz dünya kadar oyuna erişim saglıyorsunuz
gidiyorsunuz epic games de indirim devam ediyorsa rdr2 yi epic games den alın daha ucuz diye hatırlıyorum
Yani çok alakasız oyunlar olmakla beraber RDR2'İ Forza Horizon 5'i 20-25'e katlarİki oyunda şu an da steamda indirimde. Normalde hikayeli oyun oynarken sıkılırım ama God Of War ı soluksuz bitirdim. RDR2 de God of War gibi sarar mı ?
Alakası olmadığı için katlayacığını sanmıyorum. İkiside çok bambaşka oyunlar. Forza5 de güzel rdr2 de. Ben şahsen rdr oynadım beni hiç çekmedi. ama forza5 aşırı sarıyor beniYani çok alakasız oyunlar olmakla beraber RDR2'İ Forza Horizon 5'i 20-25'e katlar
Yani bence katlamaz. İkisinin alakası olduğu bir yer yok çünkü. Hangi yerinden 20 25 e katlayacak onu anlayamadım. Forza sonuçta rdr gibi bir oyun değil. Saçma olmuş dediğiniz şey.Yani çok alakasız oyunlar olmakla beraber RDR2'İ Forza Horizon 5'i 20-25'e katlar