RDR2 veya Forza horizon 5 hangisini almalıyım?

İki oyunda şu an da steamda indirimde. Normalde hikayeli oyun oynarken sıkılırım ama God Of War ı soluksuz bitirdim. RDR2 de God of War gibi sarar mı ?
Kesinlikle rdr2, elimde Xbox game pass ortak erişim hesabı var istersen dm gel vereyim, forza 5 i bedavaya oynamış olursun

İki oyunda şu an da steamda indirimde. Normalde hikayeli oyun oynarken sıkılırım ama God Of War ı soluksuz bitirdim. RDR2 de God of War gibi sarar mı ?
Yani rdr nin işleyişi yavaş. Ben zorlaya zorlaya bitirdim kendimi açıkcası. Beni saran bir oyun değildi. Gow tlou witcher ff7 remake/rebirth tarzı oyunlar bana daha çok hitap ediyor. İlk rdr alın başlangıcı sararsa onunla devam edin. Sarmazsa 2 saat geçmediği sürece iade ediliyor diye biliyorum.

Hocam mesela ben şimdi aldım gamepassi forzayı indirdim ilerlerdim biraz. Sonra steamdan almak istedim ve aldım. Steamdan aldığımda xbox ile bağlantı kuracağı için ilerlemem devam eder mi yoksa sıfırdan mı başlarım?
Sıfırdan başlarsın

Yani bence katlamaz. İkisinin alakası olduğu bir yer yok çünkü. Hangi yerinden 20 25 e katlayacak onu anlayamadım. Forza sonuçta rdr gibi bir oyun değil. Saçma olmuş dediğiniz şey.
? Dedim ya alakasız oyunlar, ama oyun olarak hangisi daha iyi bir oyun diye sorarsan RDR 2 objektif olarak çok daha başarılı bir oyun?

Rdr2 oynadıktan sonra god of war oyun mu diceksin kendi kendine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mesela ben şimdi aldım gamepassi forzayı indirdim ilerlerdim biraz. Sonra steamdan almak istedim ve aldım. Steamdan aldığımda xbox ile bağlantı kuracağı için ilerlemem devam eder mi yoksa sıfırdan mı başlarım?
O çok karışık bir durum ama xboxtaki araba envanterin steame gelmez

GOW 2018'i bitirdiyseniz, GOW Ragnarök alın. RDR2 ile GOW çok farklı. Ben zamanında gow 2018'i 300'e, rdr2'yi 150 tl'ye aldım. Birinde 100 saatim var 2 kere bitirdim, 1 kere %100'ledim, diğerinde 12.6 saatim var, at sürmeyi bile bilmiyorum doğru düzgün.

FH5'te yapabileceğiniz bir şey yok. Araba alıcaksınız, modifiye edip 1 - 2 saat yanlayacaksınız ya da top speed deneyeceksiniz o kadar. Ben de aldım 17 dolara, 5 gün sonra sildim. Bir olayı yok çünkü forza serisinin. Daha doğrusu çoğu araba oyununun. Direksiyon seti yoksa hele, hiç bulaşmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,685
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri