- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Bu ayarlar ile 70 fps ortalama alıyorum.
tamamdır teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Bu ayarlar ile 70 fps ortalama alıyorum.
Hikaye olarak rdr 2. Arkadaşlarla oynamak için R6 öneririm.Merhaba dünkü indirim kodundan sonra bu iki oyundan birini almak istiyorum arkadaşlarla oynamak için vesaire, sizce Rainbow da 18 operatör verilen pakedi alırsam sonradan açabilir miyim geri kalanları ve önerebileceğiniz başka oyunlar var mı bu fiyat bandında
hocam bende sizin gibi düşünüyorum hikaye oyunları pek benim ilgi alanıma da girmiyor ama denemek de istiyorum fakat online olan versiyonu bile 150 tlRDR2 tarzı slow oyunları oynayamıyorum sıkılıyorum
Ondan dolayı ben R6 alırdım ama RDR2 şahane bir oyun
Online olan versiyonu önceden 40TL'idi kaçırmışsınızhocam bende sizin gibi düşünüyorum hikaye oyunları pek benim ilgi alanıma da girmiyor ama denemek de istiyorum fakat online olan versiyonu bile 150 TL
Önceden derken tam olarak ne zamandıOnline olan versiyonu önceden 40TL'idi kaçırmışsınız
Önce crackli deneyip sonra orjinal alabilirsiniz
Tamamdır haftaya olan oyuna da bakıp ona göre alacağımHangi paketi alırsanız alın diğer operatörleri sonradan açabiliyorsunuz.
Şubat'ın ortalarında bu fiyat arttı Şubat'ın öncesinde bu şekildeydi.Önceden derken tam olarak ne zamandı