Neler Yeni

🚨Ready Or Not 1.0 Çıktı🚨

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

heraishere

80+ Bronze
Türkçe dil güncellemesini gelecek olması güzel. Bir çok oyunu bu yüzden almak istemiyordum. Türk oyuncu sayısının bi hayli fazla olmasına rağmen oyun firmalarının Türk oyuncuları yok sayıp birden fazla Arapça kökenli dile destek vermesi insanı sinir ediyor. Umarım yakın zamanda diğer firmalarda bundan ders alırlar.

Tabi bizde firmalara sesimizi çıkartmadığımızdan firmalarda dikkat etmiyor. Toplu bir şekilde hareket etmeye birlikte birçok oyuna Türkçe dil desteği getirebileceğimizi düşünüyorum.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
Türkçe dil güncellemesini gelecek olması güzel. Bir çok oyunu bu yüzden almak istemiyordum. Türk oyuncu sayısının bi hayli fazla olmasına rağmen oyun firmalarının Türk oyuncuları yok sayıp birden fazla Arapça kökenli dile destek vermesi insanı sinir ediyor. Umarım yakın zamanda diğer firmalarda bundan ders alırlar.

Tabi bizde firmalara sesimizi çıkartmadığımızdan firmalarda dikkat etmiyor. Toplu bir şekilde hareket etmeye birlikte birçok oyuna Türkçe dil desteği getirebileceğimizi düşünüyorum.
Oynayan Kişi Sayısı Fazla Normal Getirmeleri Türkçe

Reindi

80+ Silver
indirime girince 15 dolara falan alırız belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne bekliyorsun 5 dolar mı olsun 😂
kanka 5 dolarda olmasında 30 dolarda olmasın ya tr ye özel zaten oyuncu sayısı fazla olacak ne bileyim 10-15 dolar makul 900 lira oyuna vermem

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

kanka 5 dolarda olmasında 30 dolarda olmasın ya tr ye özel zaten oyuncu sayısı fazla olacak ne bileyim 10-15 dolar makul 900 lira oyuna vermem
İmkansız

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Turuncu Keskin

Hiç sanmıyorum kanka artık ya, ümitlerim bitti.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

heraishere

80+ Bronze
Oynayan Kişi Sayısı Fazla Normal Getirmeleri Türkçe
Düşünce oynayan sayısının daha fazla olduğu ama Türkçe olmayan oyunlar da mevcut.
(Rockstar Games'in oyunlarından bahsediyorum.)

Az azlık bir kitleye sahip değil bu oyunu oynayanlar. Aynı şekilde Rainbow Six Sieage ( Ubisoft Oyunlarınin birçoğu)

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

hayır bi de iki tane türkçe kelime eklemeleri şirketlerini batırmaz ki dediğim gibi yoldan geçen biri 100 dolara yapar. Adam kalkıyor diyo ki türkiyede satışlarımız az cart curt e bi bakıyosun oyununa türkçeye dair bir gıdım bir şey yok ama çincenin japoncanın dünyanın en az konuşulan dilinin 78 farklı hali var bi türkçe yok

Top Bottom