i3 12100f rx6600 ile fps droptan oyunu oynayamıyorumoptimizasyon ne durumda
sorunu büyük oranda çözdümoptimizasyon ne durumda
Nasıl hocamsorunu büyük oranda çözdüm
Nasıl hocam
ben sadece 2. dakikaya kadar yaptıklarını yaptım ekstra oyun ayarlarından texture high kalan her şeyi lowa aldım. Eskisi gibi aşırı fps drop sorunu çözüldü, bekleme alanında fps droptan yürüyemiyordum şimdi ilk açılışta fps drop giriyor daha sonra düzeliyor. Sadece bir haritada fps drop geçmedi, diğer 2-3 haritada ilk başta fps drop giriyor daha sonra düzeliyor akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Bunu niye bu kadar uzattım bilmiyorum sorgulamayınGpu kullanımı çok düşüyor fps aşırı düşüyor. Nasıl düzeltebilirim rtx 3070 kullanıyorum
Video'yu İzledim Sadece DLLS 3.5 İndirdim Fps Gene Yükseldi Laglar Azaldı Azben sadece 2. dakikaya kadar yaptıklarını yaptım ekstra oyun ayarlarından texture high kalan her şeyi lowa aldım. Eskisi gibi aşırı fps drop sorunu çözüldü, bekleme alanında fps droptan yürüyemiyordum şimdi ilk açılışta fps drop giriyor daha sonra düzeliyor. Sadece bir haritada fps drop geçmedi, diğer 2-3 haritada ilk başta fps drop giriyor daha sonra düzeliyor akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Bunu niye bu kadar uzattım bilmiyorum sorgulamayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
he bi de motion bluru açıp 100e aldım ve decal optionsu açtım