Neler Yeni

🚨Ready Or Not 1.0 Çıktı🚨

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
türkçe dil ekleniyorsa oynanır nays

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

TİTAN.

80+ Platinum
oha kanka metin oyunu sanki bu oyunu ingilizce oynayamayan varsa ingilizce bilmiyordur
İngilizce bilmediğim için Türkçe bulmaya çalıştım zaten mevzu metin oyunu olup olmaması değil olayı anlamak için Türkçe olması şart(ingilizce bilmeyenler için)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
Düşünce oynayan sayısının daha fazla olduğu ama Türkçe olmayan oyunlar da mevcut.
(Rockstar Games'in oyunlarından bahsediyorum.)

Az azlık bir kitleye sahip değil bu oyunu oynayanlar. Aynı şekilde Rainbow Six Sieage ( Ubisoft Oyunlarınin birçoğu)
Kanka Rocstar Çünkü Oyunları Büyük Ve Şirket'de Büyük Mesela Adamlar Tr Yama Yapmadı Ama Sen 10 Yıldır Oynuyor Muusn Oynuyorsun Bitti Adamaların Umrunda Değil Bu Oyun Erken Erişimden Çıkmış Bağımsız Oyun Diğeri Gta
Mesaj otomatik birleştirildi:

İngilizce bilmediğim için Türkçe bulmaya çalıştım zaten mevzu metin oyunu olup olmaması değil olayı anlamak için Türkçe olması şart(ingilizce bilmeyenler için)
Kanka Az Çok Biliyorsundur Yapma Üstüne Onu Geç Tr Yamalar Mevcut Mod Olarak

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka Rocstar Çünkü Oyunları Büyük Ve Şirket'de Büyük Mesela Adamlar Tr Yama Yapmadı Ama Sen 10 Yıldır Oynuyor Muusn Oynuyorsun Bitti Adamaların Umrunda Değil Bu Oyun Erken Erişimden Çıkmış Bağımsız Oyun Diğeri Gta

Kurdum zaten o şekilde oynadım ama yama tam değildi ondan dolayı çok karışıktı yapacak bir şey yok başka şekilde oynarız artık

heraishere

80+ Bronze
hayır bi de iki tane türkçe kelime eklemeleri şirketlerini batırmaz ki dediğim gibi yoldan geçen biri 100 dolara yapar. Adam kalkıyor diyo ki türkiyede satışlarımız az cart curt e bi bakıyosun oyununa türkçeye dair bir gıdım bir şey yok ama çincenin japoncanın dünyanın en az konuşulan dilinin 78 farklı hali var bi türkçe yok
Evet bende bunu diyorum. Yani Türkçe pek önemsenmiyor. Geliyorlar dediğiniz gibi hem az konuşulan dilleri hem de arasında pek fark olmayan alternatiflerini oyuna ekliyorlar Türkçe eklemiyorlar.

Ben de bu durumdan bahsediyorum. Bir çok şeyi kabullendiğimiz için firmalar da herhangi bir adım atmıyor. Eğer biz de firmalara karşı tavrımızı net bir şekilde gösterebilsek firmalar da geri adım atmak zorunda kalacaklardır. Bağımsız geliştiricilerin bir oyunu türkçeleştirmesi kısa bir süre alıyorsa böyle firmalar için kullanımı az olan diller yerine Türkçe eklenmesi daha mantıklı.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Evet bende bunu diyorum. Yani Türkçe pek önemsenmiyor. Geliyorlar dediğiniz gibi hem az konuşulan dilleri hem de arasında pek fark olmayan alternatiflerini oyuna ekliyorlar Türkçe eklemiyorlar.

Ben de bu durumdan bahsediyorum. Bir çok şeyi kabullendiğimiz için firmalar da herhangi bir adım atmıyor. Eğer biz de firmalara karşı tavrımızı net bir şekilde gösterebilsek firmalar da geri adım atmak zorunda kalacaklardır. Bağımsız geliştiricilerin bir oyunu türkçeleştirmesi kısa bir süre alıyorsa böyle firmalar için kullanımı az olan diller yerine Türkçe eklenmesi daha mantıklı.
o ses çıkarmayı da ya benim senin gibi 10 binlerce kişinin çıkarması lazım ya da Mesut Özil gibi oyun oynayan globalde tanınan ünlülerin firmalara tweet atması lazım.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

O İşler Öyle Olmuyor Millet Savaşları Pretosto Ediyor Koca Ülkeler Ediyor bir şey Yok Senin Benim Gibi Öenmsiz Kişileri Ne Yapsın Rockstar Umurlarında Değiliz

BabaVoss7

80+ Silver
Tek başına oynanırmı bu?. Bayadır yüklü ama girmedim daha. Biraz üşeniyorum öğrenmeye kdlxlsş. Tek sarıyorsa gireyim

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

BabaVoss7

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri