Öneri Ready Or Not Nereden alınmalı?

Eyup3434

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, 15 Temmuzda Epic Gamese Ready Or Not gelicekmiş. Steamde şuan 15 dolar, Steamden almakmı daha iyi olur yoksa Epic gamese daha ucuza gelebilirmi?

biraz altına gelir muhtemelen . Steam de arkadaşlara istek atarken kolay oluyor .Fiyat farkı çoksa epic den al. cross play olcak mı o önemli

biraz altına gelir muhtemelen . Steam de arkadaşlara istek atarken kolay oluyor .Fiyat farkı çoksa epic den al. cross play olcak mı o önemli
Teşekkürler Beklicem o zaman Tek başıma oynicam zaten sorun olmaz benim için

Teşekkürler Beklicem o zaman Tek başıma oynicam zaten sorun olmaz benim için
Daha tam sürümde değilken kardeşim ve arkadaşımla birlikte almıştık 80 liraya. Fiyatları uçmuş şimdi. Solo oynamak daha mantıklı. Takımda 2 maymun olacağına 3 bot olsun en azından lafını dinliyorlar 🤣

Daha tam sürümde değilken kardeşim ve arkadaşımla birlikte almıştık 80 liraya. Fiyatları uçmuş şimdi. Solo oynamak daha mantıklı. Takımda 2 maymun olacağına 3 bot olsun en azından lafını dinliyorlar 🤣
tek de sarmıyor hocam sıkılıyorsun 97 ye mi ne aldım çevremde kimsede yok

tek de sarmıyor hocam sıkılıyorsun 97 ye mi ne aldım çevremde kimsede yok
Ben tuzaklı kapılar yüzünden bıraktım hocam. Daha tam sürüme yeni geçmişti hem o zaman fps düştü biraz hem de tuzaklı kapı sayısı arttı kafayı sıyırttı oyun. Bölümün yarısındayım unutuyorum açıyorum kapıyı patlıyorum. Sonra diyorum artık her kapıya bakacam, bakıyorum kapıya göremiyorum bomba telini açıyorum patlıyorum. Gına gelmişti. Neler eklenmiştir oyuna şimdi Allah bilir. Merak ettim indireyim tekrar.

Tek sarmaz yalnız uyandırayım başkan
Payday 1 ve 2 yaklaşık 380 Saate yakın oynadım tek başıma bu tarz oyunları oynamayı seviyorum benden yana sorun olmaz o :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😂😅

Ben tuzaklı kapılar yüzünden bıraktım hocam. Daha tam sürüme yeni geçmişti hem o zaman fps düştü biraz hem de tuzaklı kapı sayısı arttı kafayı sıyırttı oyun. Bölümün yarısındayım unutuyorum açıyorum kapıyı patlıyorum. Sonra diyorum artık her kapıya bakacam, bakıyorum kapıya göremiyorum bomba telini açıyorum patlıyorum. Gına gelmişti. Neler eklenmiştir oyuna şimdi Allah bilir. Merak ettim indireyim tekrar.
kaç gb 100 mü neydi biraz da fazla yer kaplıyor

kaç gb 100 mü neydi biraz da fazla yer kaplıyor
O da ayrı dert. 100 olmuştur ben ilk yüklediğimde 65-70ti sanırım sonradan 20gb güncelleme gelmişti tam sürüme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,735
Üyeler
186,371
Son üye
khamzattopuria
Geri