Ya bakın artık ben dayanamıyorum cidden dayanamıyorum bu konuda içimi döküp artık yönetimden bir yardım istiyecem konumuz Boosterlar burda olay çok küçük gibi gözüksede zararsız reaksiyon gibi gözüksede bu cidden büyük bir sorun
yönetimde dahil bustırların kurduğu tek bir cümle var "ENGELLEĞĞ GEÇ KARŞİMM NAPİM" lan birini engelledin 2 sini engelledin 3 ünüde engelledin bitmiyorlar bitmiyorlar vallahi bitmiyorlar
10 dakikada 40 tane felan reaksiyon geliyor ben sırf 5 6 tane gereksiz insan için neden bildirimlerimi kapatmak zorundayım?
2.konu Burada mehmet yılmaz'ı etiketliyeceğim
@Mehmet Yılmaz biliyorum evet reaksiyon ödülleri bir daha verilmiyecek fakat farzedelimki bir gün yeniden yapmak istediniz bu size dahada zorluk çıkaracak çünkü malum kişiler sayesinde herkes 100k reaksiyon olacak ki sadece reaksiyon ödülleride değil atıyorum belirli yarışmalardır felandır filandır yapmak istesin size daha büyük zorluk
ayrıca bu boosterlar'ın konuşma tarzından nefret ediyorum yok işte çekemiyosan engelli istediğime atarım felan.
yani anlıyacağınız arkadaşlar bu foruma artık gerçekten reaksiyon kuralı lazım çünkü cidden suistimal ediliyor. reaksiyon sadece bir sayı değil foruma yeni gelen üyelerin aaa bak bu adam popüler bir bildiği vardır demesine yol açıyor belkide adam yanlış bilgilendirme yaparken oluyor bu olay
örnek vermek gerekirse ismini vermek istemediğim 5 ila 10 kişi arası bir GRUP 5 ila 7 gün içerisinde Doğukan Fidan adlı üyeye rahat 5k reaksiyon attı ve daha 1 saat öncede sırf daha fazla boost atmak için yan hesap felan açıyorlar artık rezil oluyorlar bu insanların tek amacı reaksiyon atıp ego tatmin etmek yok seni biz böyle yaptık buralara geldiysen bizim eserimiz felan utanmasalar seni biz yarattıkta diyecekler tövbe haşa
neyse benim önerim reaksiyon atmanın Profil mesajlarında tamamen kaldırılması