ama kendimize reaksiyon geliyor ne güzel10 dakikada 40 tane felan reaksiyon geliyor ben sırf 5 6 tane gereksiz insan için neden bildirimlerimi kapatmak zorundayım?
ama kendimize reaksiyon geliyor ne güzel10 dakikada 40 tane felan reaksiyon geliyor ben sırf 5 6 tane gereksiz insan için neden bildirimlerimi kapatmak zorundayım?
Reaksiyon spamı güzel bir şey değildir, insanı rahatsız eden bir şeydir. Bir dakika içerisinde 30-40 bildirim alırsan anlarsın.ama kendimize reaksiyon geliyor ne güzel
Adamin ismini vermişsin de sen de onun profiline yazıp reaksiyon alıyorsun. Ne iştir bu?he işte milletin profililerindeki eski mesajlarımı beğeniyorlar onlara boost atarken rahat 3k sı ondan
@Doğukan Fidan'a bir şey demiyor zaten, onu boostlayanlara diyor.Adamin ismini vermişsin de sen de onun profiline yazıp reaksiyon alıyorsun. Ne iştir bu?
Okuduğunu anlamanın önemini gösterdiğin için çok teşekkürler.Adamin ismini vermişsin de sen de onun profiline yazıp reaksiyon alıyorsun. Ne iştir bu?
Ödül verilmeyecekse reaksiyonun gözükmesinin de bir anlamı yok, kaldırılabilir.Reaksiyon ödülü verilmeyecek, farzetmene gerek yok.
E tamam işte bu takıntı yapmasa yazmaz. Onun da hoşuna gidiyor demek ki.@Doğukan Fidan'a bir şey demiyor zaten, onu boostlayanlara diyor.
Okuduğunu anlamanın önemini gösterdiğin için çok teşekkürler.
Önemli değil booster kardeşim.Okuduğunu anlamanın önemini gösterdiğin için çok teşekkürler.
Birazcık şu forumdaki veya profillerdeki mesajlarımı okusan reaksiyon bana spamı veya boost yapılmasına ne kadar karşı olduğumu bilirsin. Tabii ki sende o mesajları anlayacak kapasite yoksa bilemem.Önemli değil booster kardeşim.