Reaksiyon Skoru Kaldırılmalı

Sizce kaldırılmalı mı?

• Oy kullanan toplam üye
    150
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Forum içi tartışmalar gayet normal aslında. İnsanlar düşünme yetisine sahip oldukları için birbirleri ile tartışma yolu ile iletişim kurabilir. Birisi veya ben bir ithamda bulunurum karşıda ki cevap verir.

Forum içi tartışmalar gayet normal aslında. İnsanlar düşünme yetisine sahip oldukları için birbirleri ile tartışma yolu ile iletişim kurabilir.
Bence de oldukça doğal bir durum.
Burası bir forum ve insanların düşüncelerini dile getirmeleri çok normal. Düşüncesi sana uyar-uymaz orası kişiye bağlı.

Reaksiyon skorları kalıp,
Alıntıyı görüntüle
Şu buton kalksa bence daha iyi olur.
O buton olmazsa olmaz hatta sırf onu kullanmak için giriyorum ama onun atılma sayısı veya mesaj sayısı vs bir artısı yok ve gereksiz. Yazılımlar bölümü gelsin ve sadece onun sayısı gözüksün ki kolayca insanlar eklediği yazılımlara girip ne kadar sürede kontrol etmesi gerektiğini bilsin diye.

O buton olmazsa olmaz hatta sırf onu kullanmak için giriyorum ama onun atılma sayısı veya mesaj sayısı vs bir artısı yok ve gereksiz. Yazılımlar bölümü gelsin ve sadece onun sayısı gözüksün ki kolayca insanlar eklediği yazılımlara girip ne kadar sürede kontrol etmesi gerektiğini bilsin diye.
silikonda niye yazılımlar giti?

O butonu kullanmak için geldiğini bilmeyen kalmadı zaten :D Benim kendi fikrimdi bu. Ama reaksion kalkarsa iyi olur. Dediğim gibi kendi gözlerimle gördüğüm boosterlar var :D

açın lna en çok reaksiyon alanları (!)
BetterTTV - Solstice's Emotes

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri