kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Burada olmaz abi discorddan ağır sövüş yiyebilirm.Söyle bana cabuk
Burada olmaz abi discorddan ağır sövüş yiyebilirm.Söyle bana cabuk
Reaksiyon kasmaktan çok, insanlara yardım etmeye yanaşsaydınız, ne reaksiyon kavgaları nede reaksiyon tartışmaları çıkardı.
Siz bilirsiniz. Reaksiyon skorunun şu an gereksiz tartışma çıkarmaktan başka bir şeyi yok.
ya mehmet abiŞu konudan bile acayip reaksiyon çıktı he.
Sonuna kadar katılıyorum, forumu popülarite aracı olarak kullanıp duruyorlar. Benim mesajım çok olsun, benim reaksiyon skorum çok olsun. Geçin bu işleriiiiHer gün bir reaksiyon skoru tartışması görmekten bıktım artık. Bu tartışmalarla da hiçbir yere varılmıyor. Kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Gereksiz bir şey zaten. Reaksiyon skoru kaldırılmayacaksa da en azından "En çok reaksiyon alanlar" bölümü kaldırılmalı.
Kavgayı çıkaran ben değilim yalnız.
Kimler tartışıyor reaksiyon için?Kavgayı çıkaran ben değilim yalnız.
Cümleye kalıbımı basarım. Ağzına sağlık.Şahsi önerim illa bir konu hakkında rekabet edecekseniz o konu insanlara yardım etmek veya bir konu hakkında daha çok bilgi sahibi olmak olsun .
çabuk konu aç çabukaga be mehmet abiyle aynı anda yazdık tüm reakşınlar ona gitti ya
Kaldırılmayacak be dostum. Millet hala belli başlı kişilere like atmaya devam etsin artık ne diyelim.Kavgayı çıkaran ben değilim yalnız.
Laf atanlar çıkarıyor tartışmayı. Bunun karşısında susmamak kimseyi Reaksiyon için tartışan insan konumuna getirmez.Kimler tartışıyor reaksiyon için?
ne içinçabuk konu aç çabuk
Kim laf atıyor?Laf atanlar çıkarıyor tartışmayı. Bunun karşısında susmamak kimseyi Reaksiyon için tartışan insan konumuna getirmez.
Her Allahın günü emek verdiğin forumda bilgisiz ve sadece boş konuşan bir insan olarak lanse edildiğin zaman takmamak elde olmuyor.Abi herkesi dinlemeyin takmayın sizde