The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
kardeşin intel pentüme de haber ver o da gelsintüm forum burada
kardeşin intel pentüme de haber ver o da gelsintüm forum burada
Sana diyorumki buradaki sorun ne? O liste neyi gösteriyor? En fazla reaksiyon alanları. Reaksiyon sayısı, verilen bilgi ve yapılan yardım ile doğru orantılı mı? En azından birkaç aydır hayır, böyle bir kural olsaydı en baştan müdahale edilirdi zaten. Madem bu kadar sorun yaratıyor, kaldırılsın şu liste Allah aşkına.Belki boş yapanın listede olması brni de rahatsız ediyor? Edemez mi sevgili Ethem?
Ben iyice saldım ipleri zaten.Her yönden çıkmaza giriliyor.
Forumda son zamanlarda neredeyse hiç takılmıyorum. Bu yüzden son olaylardan pek haberdar değilim.
O kadar haklısın ki.Saatlerinizi boş bir sayı görüntüsü ve tabloda görüntüde sergilenmek için harcamamanız gerektiğini hatırlatırım(vakit bu kadar değersiz değil ,lafım tek tek reaksiyon kasmak amacı ile vakit harcayanlara).
Teknoloji forumunda yardıma ihtiyacın varsa yardım alırsın,birilerine yardım etmek istersen ilgilenirsin ,bir konu hakkında tartışmak istersen o konu ile ilgilenirsin.
Profil mesajları bir çeşit kişisel bir alan ,forumu bu üstte saydıklarım aktiviteler dışında kullananlar farklı sosyal mecralara yönelebilirler bknz:İnstagram,Facebook vb.
Boş bir sayı sizi devamlı rekabet içerisine sokuyorsa sorun yönetim ile ilgili değil sizinle ilgilidir.Sorunu kendi aranızda çözmedikten sonra elbet farklı bir alanda rekabet etmeye yer aranır.
Şahsi önerim illa bir konu hakkında rekabet edecekseniz o konu insanlara yardım etmek veya bir konu hakkında daha çok bilgi sahibi olmak olsun .
Sana diyorumki buradaki sorun ne? O liste neyi gösteriyor? En fazla reaksiyon alanları. Reaksiyon sayısı, verilen bilgi ve yapılan yardım ile doğru orantılı mı? En azından birkaç aydır hayır, böyle bir kural olsaydı en baştan müdahale edilirdi zaten. Madem bu kadar sorun yaratıyor, kaldırılsın şu liste Allah aşkına.
Ben iyice saldım ipleri zaten.
O kadar haklısın ki.
Reaksiyon kasmaktan çok, insanlara yardım etmeye yanaşsaydınız, ne reaksiyon kavgaları nede reaksiyon tartışmaları çıkardı.
Saatlerinizi boş bir sayı görüntüsü ve tabloda görüntüde sergilenmek için harcamamanız gerektiğini hatırlatırım(vakit bu kadar değersiz değil ,lafım tek tek reaksiyon kasmak amacı ile vakit harcayanlara).
Teknoloji forumunda yardıma ihtiyacın varsa yardım alırsın,birilerine yardım etmek istersen ilgilenirsin ,bir konu hakkında tartışmak istersen o konu ile ilgilenirsin.
Profil mesajları bir çeşit kişisel bir alan ,forumu bu üstte saydıklarım aktiviteler dışında kullananlar farklı sosyal mecralara yönelebilirler bknz:İnstagram,Facebook vb.
Boş bir sayı sizi devamlı rekabet içerisine sokuyorsa sorun yönetim ile ilgili değil sizinle ilgilidir.Sorunu kendi aranızda çözmedikten sonra elbet farklı bir alanda rekabet etmeye yer aranır.
Şahsi önerim illa bir konu hakkında rekabet edecekseniz o konu insanlara yardım etmek veya bir konu hakkında daha çok bilgi sahibi olmak olsun .
Özlü söz dimi.Reaksiyon kasmaktan çok, insanlara yardım etmeye yanaşsaydınız, ne reaksiyon kavgaları nede reaksiyon tartışmaları çıkardı.
Sıkıldığım için salmıştım bende.Ben iyice saldım ipleri zaten.