Neler Yeni

Reaksiyon Skoru Kaldırılmalı

Sizce kaldırılmalı mı?

• Oy kullanan toplam üye
    150
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Buna katılmıyorum burada reaksiyonu mesajından yüksek olanlar var ve birçoğunu görmedim konularda profil üzerinden vesayre mesaj yazılıyor beğeniliyor ediliyor.
Mesajı sonradan editledim öyle bir şey de yapılabilir.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Sevgili Doğukan. Allah aşkına Techno ile senin profilinde kaçar tane mesajınız var? Hadi seni geçtim. Techno senin profilinde her 2 mesajda 1 var. Sürekli komiklik içeren mesaj. Sürekli ama sürekli. İnsan sıkılmıyor eğlence yaratmaya?
Ya demek ki sıkılmıyor, kimin ne yaptığını bu kadar umursamayın Allah aşkına ya.

T.P.G.

80+ Titanium
Reaksiyon skoru bir kullanıcının mesajlarına oranla ne kadar yararlı olduğunu da gösteren bir istatistik aslında.

Bir kullanıcının 5000 mesajı varsa 4000 veya 5000+ reaksiyonu varsa bu adamın mesajlarının boş olmadığını bir yönden anlayabiliriz.

Gidip te sadece mesaj kasmış bir kişinin 10k mesajı olup ta 5000 reaksiyonu varsa işte o zaman sıkıntı vardır.

Kaldırılmalı mı emin değilim ama eğer çok sıkıntı oluyorsa çeşitli düzenlemeler yapılabilir.

Şöyle bir şey de yapılabilir. Profillerde büyük boş dönüyor bazen. Oradan reaksiyonlar kaldırılabilir veya skora eklenmesini engelleyebilirler.

Reaksiyon skorları sadece konularda olursa bir nevi çözülmüş olabilir.
Alakası yok. 10 15k mesaja 40 50k reaksiyon bilgi göstermiyor. Profil mesajları sayılmasa bir nebze.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamam ama buradaki sorun ne? Bunu söylemen lazım. Herkes foruma bilgi aktarmak, yardımlaşmak gibi şeyler için girmiyor. Normal, eğlence amaçlı kullananlarda var. Oradaki kişileri ve verdikleri emekleri biliyorum, senin kadar eskiyim burada fakat onlar bile olayı kapatıp, tatlıya bağlamış iken; senin bunları yazman hiçbir anlam ifade etmiyor.
Belki boş yapanın listede olması brni de rahatsız ediyor? Edemez mi sevgili Ethem?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Ne alakası var 2 hesap açıp likelayan çok insan var.
10k mesaj var 50k reaksiyon olmuş
Hmm acaba bu kim?
Konu açanlar arasında beğeni, cevapla gibi şeyleri bilmeyen bayağı bir kişi var.
Buna katılmıyorum burada reaksiyonu mesajından yüksek olanlar var ve birçoğunu görmedim konularda profil üzerinden vesayre mesaj yazılıyor beğeniliyor ediliyor. İlk mesajı ile konu açan çok kişiye yardım ettim ne beğeni aldım ne başka bir şey nede reaksiyon kastım.
O zaman yapılması gereken belli

Reaksiyon skorları profillerden kaldırılacak veya yapılabiliyorsa skora etki etmesi engellenecek.

Böylece konulardan oluşur sadece.

Ama maalesef önceden profilden kasanların ki silinmez. Böylece yine orantısız devam eder.

Bilemedim.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Alakası yok. 10 15k mesaja 40 50k reaksiyon bilgi göstermiyor. Profil mesajları sayılmasa bir nebze.
Her yönden çıkmaza giriliyor.

Forumda son zamanlarda neredeyse hiç takılmıyorum. Bu yüzden son olaylardan pek haberdar değilim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom