Neler Yeni

Reaksiyon Skoru Kaldırılmalı

Sizce kaldırılmalı mı?

• Oy kullanan toplam üye
    150
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
En basit örneği bulduğum fotoğraf ile vereyim. Alıntıyı görüntüle
Bu arkadaşların o zamanda yazdıkları mesajların kalitesi vardı. Şimdikiler ptofilden çıkamıyor bu kadar basit.
Konulara yazmaktan sıkılmışımdır profilde takılırım. Eğlencesine giriyorum zaten foruma. Eski mesajların kalitesi var da şimdikilerin yok mu? Profil mesajlarıyla konulara yazılan mesajları kıyaslıyorsun.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,254
İsim
Fatih
Reaksiyon skoru bir kullanıcının mesajlarına oranla ne kadar yararlı olduğunu da gösteren bir istatistik aslında.

Bir kullanıcının 5000 mesajı varsa 4000 veya 5000+ reaksiyonu varsa bu adamın mesajlarının boş olmadığını bir yönden anlayabiliriz.

Gidip te sadece mesaj kasmış bir kişinin 10k mesajı olup ta 5000 reaksiyonu varsa işte o zaman sıkıntı vardır.

Kaldırılmalı mı emin değilim ama eğer çok sıkıntı oluyorsa çeşitli düzenlemeler yapılabilir.

Şöyle bir şey de yapılabilir. Profillerde büyük boş dönüyor bazen. Oradan reaksiyonlar kaldırılabilir veya skora eklenmesini engelleyebilirler.

Reaksiyon skorları sadece konularda olursa bir nevi çözülmüş olabilir.

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru bir kullanıcının mesajlarına oranla ne kadar yararlı olduğunu da gösteren bir istatistik aslında.

Bir kullanıcının 5000 mesajı varsa 4000 veya 5000+ reaksiyonu varsa bu adamın mesajlarının boş olmadığını bir yönden anlayabiliriz.

Gidip te sadece mesaj kasmış bir kişinin 10k mesajı olup ta 5000 reaksiyonu varsa işte o zaman sıkıntı vardır.

Kaldırılmalı mı emin değilim ama eğer çok sıkıntı oluyorsa çeşitli düzenlemeler yapılabilir.
Forumdaki en yüksek reaksiyona sahip olanların coğu profilden kasıyor ne yararından bahsediyordun ?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4

Ne alakası var 2 hesap açıp likelayan çok insan var.
10k mesaj var 50k reaksiyon olmuş
Hmm acaba bu kim?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bu arkadaşların o zamanda yazdıkları mesajların kalitesi vardı. Şimdikiler profilden çıkamıyor bu kadar basit.

Bu arkadaşların mesajlar teknolojik ürün, destek, teknik; Şimdiki liste: Konu dışı, troll mesaj,beğeni flood.
Tamam ama buradaki sorun ne? Bunu söylemen lazım. Herkes foruma bilgi aktarmak, yardımlaşmak gibi şeyler için girmiyor. Normal, eğlence amaçlı kullananlarda var. Oradaki kişileri ve verdikleri emekleri biliyorum, senin kadar eskiyim burada fakat onlar bile olayı kapatıp, tatlıya bağlamış iken; senin bunları yazman hiçbir anlam ifade etmiyor.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.

Konu açanlar arasında beğeni, cevapla gibi şeyleri bilmeyen bayağı bir kişi var.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Buna katılmıyorum burada reaksiyonu mesajından yüksek olanlar var ve birçoğunu görmedim konularda profil üzerinden vesayre mesaj yazılıyor beğeniliyor ediliyor. İlk mesajı ile konu açan çok kişiye yardım ettim ne beğeni aldım ne başka bir şey nede reaksiyon kastım.

T.P.G.

80+ Titanium
O zaman rütbeler de kaldırılsın insanlar rütbeli kişiyi bilgili zannedebilir aynı mantık
İnsanlar rütbe yüzünden kavga da edebilir
Edemez. Kendisi daha çok mesaj yazsaymış bana ne? Rütbe yüzünden olabilecek tartışmalar olmaz. Olsa şimdi olurdu, rütbe üzerinden yine reaksiyon skoruna baglaniyor

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şu tarz zihniyetteki insanlar ile mi uzlaşılacak Allah aşkına? Bu nasıl bir üslup ya? Kimin şaklabanlık yapıp yapmadığına siz mi karar veriyorsunuz? Kimin yararlı olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz? Bir şeyin de dozunu ayarlayarak konuşun.
Sevgili Doğukan. Allah aşkına Techno ile senin profilinde kaçar tane mesajınız var? Hadi seni geçtim. Techno senin profilinde her 2 mesajda 1 var. Sürekli komiklik içeren mesaj. Sürekli ama sürekli. İnsan sıkılmıyor eğlence yaratmaya?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom