Neler Yeni

Reaksiyon Skoru Kaldırılmalı

Sizce kaldırılmalı mı?

• Oy kullanan toplam üye
    150
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,432
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O zaman "En çok reaksiyon alanlar" kaldırılsın en azından, yarış olmaz.
Milletin kendini şartlandırıp kıskançlığa varacak düzeyde olayı farklı yerlere dökmesi benim suçum değil. Postbit kısmından kaldırdım bu sefer başka yere sardınız. Oradan kaldırsam başka bir şey bulacaksınız. Dediğim gibi siz kendi içinizdeki sorunu çözün gerisi kolay.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
İyi demişim. Buradaki olayın reaksiyon olmadığını gayet iyi biliyorum. Sizin olayınız tamamıyla yarışa döndüğü için böyle şeyler isteniyor.
Ama abi konu bir yönden de haklı
Benimle aynı mesajı yazan kişiye beğen / muhteşem atıyorlar , bana bir şey diyen yok (ben daha önce yazmama rağmen)

Buna bir çözüm gelse iyi olur

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Reaksiyonları tartışma olmasın diye gizledik ona rağmen böyle yapıyorsanız napalım artık. Reaksiyonları kaldırsak yarın reaksiyonlar geri gelsin diye konu açılacak eminiz. Kısır döngü bu olay çözümü yok maalesef. Çoğunluk evet verse de hatrı sayılır bir kısımda hayır vermiş. Ben gerçekten bilmiyorum artık nolucak.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İyi demişim. Buradaki olayın reaksiyon olmadığını gayet iyi biliyorum. Sizin olayınız tamamıyla yarışa döndüğü için böyle şeyler isteniyor.
Çünkü öyle hissediliyor. Sadece şaklabanlık yapıp gelindiği için. Yararlı bilgi veren de suistimal ediliyor.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Milletin kendini şartlandırıp kıskançlığa varacak düzeyde olayı farklı yerlere dökmesi benim suçum değil. Postbit kısmından kaldırdım bu sefer başka yere sardınız. Oradan kaldırsam başka bir şey bulacaksınız. Dediğim gibi siz kendi içinizdeki sorunu çözün gerisi kolay.
Çözülecek gibi değil, taraflar anlaşsa bile; tabiri caiz ise “yalakçıları” susmuyor. Mutlaka sürekli bir şeyler diyen oluyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom