T.P.G.
80+ Titanium
Alakası bile yok ama sen bilirsin.arada virgül olunca yanlış anlaşılıyor
Alakası bile yok ama sen bilirsin.arada virgül olunca yanlış anlaşılıyor
Milletin kendini şartlandırıp kıskançlığa varacak düzeyde olayı farklı yerlere dökmesi benim suçum değil. Postbit kısmından kaldırdım bu sefer başka yere sardınız. Oradan kaldırsam başka bir şey bulacaksınız. Dediğim gibi siz kendi içinizdeki sorunu çözün gerisi kolay.O zaman "En çok reaksiyon alanlar" kaldırılsın en azından, yarış olmaz.
bi saniye technopat doğruladı yanlış yok osmanımarada virgül olunca yanlış anlaşılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama abi konu bir yönden de haklıİyi demişim. Buradaki olayın reaksiyon olmadığını gayet iyi biliyorum. Sizin olayınız tamamıyla yarışa döndüğü için böyle şeyler isteniyor.
Yarış yapan kimki?O zaman "En çok reaksiyon alanlar" kaldırılsın en azından, yarış olmaz.
bunun çözümü zihniyetten geçiyoAma abi konu bir yönden de haklı
Benimle aynı mesajı yazan kişiye beğen / muhteşem atıyorlar , bana bir şey diyen yok (ben daha önce yazmama rağmen)
Buna bir çözüm gelse iyi olur
Nasıl bir çözüm gelebilir? Rütbesi yüksek olan, daha çok tanınana basıyor herkes.Ama abi konu bir yönden de haklı
Benimle aynı mesajı yazan kişiye beğen / muhteşem atıyorlar , bana bir şey diyen yok (ben daha önce yazmama rağmen)
Buna bir çözüm gelse iyi olur
Dediğiniz kadar kolay olsa keşke, 1 kişinin bile fikrini değiştirmek 1-2 saatimi alıyor. Bununla uğraşmak zorunda değil kimse bana kalırsa.Dediğim gibi siz kendi içinizdeki sorunu çözün gerisi kolay.
millet manyak yabi saniye technopat doğruladı yanlış yok osmanım
Çünkü öyle hissediliyor. Sadece şaklabanlık yapıp gelindiği için. Yararlı bilgi veren de suistimal ediliyor.İyi demişim. Buradaki olayın reaksiyon olmadığını gayet iyi biliyorum. Sizin olayınız tamamıyla yarışa döndüğü için böyle şeyler isteniyor.
hocam kimsenin fikir değişmez görmezden gelin benceDediğiniz kadar kolay olsa keşke, 1 kişinin bile fikrini değiştirmek 1-2 saatimi alıyor. Bununla uğraşmak zorunda değil kimse bana kalırsa.
Çözülecek gibi değil, taraflar anlaşsa bile; tabiri caiz ise “yalakçıları” susmuyor. Mutlaka sürekli bir şeyler diyen oluyor.Milletin kendini şartlandırıp kıskançlığa varacak düzeyde olayı farklı yerlere dökmesi benim suçum değil. Postbit kısmından kaldırdım bu sefer başka yere sardınız. Oradan kaldırsam başka bir şey bulacaksınız. Dediğim gibi siz kendi içinizdeki sorunu çözün gerisi kolay.