Neler Yeni

Reaksiyon Skorum Çok Düşük :(

Avolay

80+ Gold
İnsanlara yardımcı olurken genelde 3 mesaj falan atıyorum soru sordukları için ya beğeni basmıyorlar ya da 1 tanesine basıyorlar , espri yapınca tek mesajla 10 tane falan reaksiyon alıyorum ama yardımcı olmak istiyorum daha çok çünkü full espri yapmak boş insan gibi gösterir forumda , bu yüzden reaksiyon skorum ile mesajşarım arasında devasa boşluk var nasıl giderebilirim?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
İnsanlara yardımcı olurken genelde 3 mesaj falan atıyorum soru sordukları için ya beğeni basmıyorlar ya da 1 tanesine basıyorlar , espri yapınca tek mesajla 10 tane falan reaksiyon alıyorum ama yardımcı olmak istiyorum daha çok çünkü full espri yapmak boş insan gibi gösterir forumda , bu yüzden reaksiyon skorum ile mesajşarım arasında devasa boşluk var nasıl giderebilirim?
Hocam reaksiyon bişey kazandirmiyoki boşuna bunlari kafaniza dert edinmeyin

Avolay

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
imzana like atmalarını rica edebilirsin yada daha dikkatli konu seçebilirsin senin puanın çok düşük önersen ne olur diyebilirsin bu forumda yeniyim ama farklı forumlarda deneyimim var.

Avolay

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Boşverin, yardım etmeye devam edin, illa yüksek olsun diyorsanız neler yenide takılın.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Kendimi yardımcı olamamış gibi hissediyorum fark olunca :/
Siz dürüst ve doğru cevabı verin o artık kişiye kalmış öğretmenlerde öğrencilere ders anlatıyor ama sadece dinleyen anlıyor

Avolay

80+ Gold
Boşverin, yardım etmeye devam edin, illa yüksek olsun diyorsanız neler yenide takılın.
Silver olmama az kaldı diye eşitlemeye çalışacaktım ama öyle olunca yardım ettiğim insan sayısı azalıyor , zaten yeterşnce yardım edersem ismim çıkar fikri de cazip gelmiyor değil

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Şuan bile zarara geçiyor XD
Yani 1700 /1200 bu bile ne kadar çok iyilik yaptiğini gösterir ama çok dert etmeyin böyle kücük seyleri boşa stres atim size like ama çok kafaniza takmayim dediğim gibi

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Fazla takma hocam reaksiyon skorunu önemli bir şey değil ama illaha arttıracam diyorsanız neler yeni kısmında takılın sürekli

Avolay

80+ Gold
Yani 1700 /1200 bu bile ne kadar çok iyilik yaptiğini gösterir ama çok dert etmeyin böyle kücük seyleri boşa stres atim size like ama çok kafaniza takmayim dediğim gibi
Amaç reaksiyon kasmak değil bu konuda , kendinizi basmak zorunda hissetmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,111
Üyeler
164,617
Son üye
trplc
Top Bottom