Borsa Kaplanı 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6,007 En İyi Cevap 2 5 Mart 2021 #27 anonym0us yazmış: Orgut kurarak reac kasabilirsin Ornek uye Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Büyük oyunlar dönüyor bu forumda... Hepsini çözeceğim az kaldı.
anonym0us yazmış: Orgut kurarak reac kasabilirsin Ornek uye Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Büyük oyunlar dönüyor bu forumda... Hepsini çözeceğim az kaldı.
uğurx 80+ Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 192 Dahası Reaksiyon skoru 165 İsim Uğur 5 Mart 2021 #28 Milletin derdine bak, her şey bitti forumdaki reaksiyon skoru eksik kaldı. Bu hayatta daha önemli şeyler var.
Milletin derdine bak, her şey bitti forumdaki reaksiyon skoru eksik kaldı. Bu hayatta daha önemli şeyler var.
3 39731 80+ Platinum Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 10,505 En İyi Cevap 22 5 Mart 2021 #29 anonym0us yazmış: Orgut kurarak reac kasabilirsin Ornek uye Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ne örgütüymüş o söylesene bana bi'. Reaksiyon falan kastığım yok. Bunun bana bir getirisi de yok. Bir şeyler hakkında fikriniz olmadan ya da biri hakkında bilginiz olmadan saçma saçma yorumlar yapmayın.
anonym0us yazmış: Orgut kurarak reac kasabilirsin Ornek uye Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ne örgütüymüş o söylesene bana bi'. Reaksiyon falan kastığım yok. Bunun bana bir getirisi de yok. Bir şeyler hakkında fikriniz olmadan ya da biri hakkında bilginiz olmadan saçma saçma yorumlar yapmayın.