FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Bu eylemi onaylıyormusunuz geliyorya beğenince onu kapatmanin bir yolu varmı ?
Bak senin mesajini begenince gelmedi ama bazen beğenince geliyor o bana sorunca kendimi geri zekalı gibi hissediyorum sanki yanliş birsey yapiyor gibi hissediyorum
Nası ya
Anlamadık?
Hiç gelmedi bana yaBak senin mesajini begenince gelmedi ama bazen beğenince geliyor o bana sorunca kendimi geri zekalı gibi hissediyorum sanki yanliş birsey yapiyor gibi hissediyorum
alla alla bana hiç gelmediBak senin mesajini begenince gelmedi ama bazen beğenince geliyor o bana sorunca kendimi geri zekalı gibi hissediyorum sanki yanliş birsey yapiyor gibi hissediyorum
Mobildesin diye olabilir bence masaüstünde böyle bir sorun yaşayan yokBak senin mesajini begenince gelmedi ama bazen beğenince geliyor o bana sorunca kendimi geri zekalı gibi hissediyorum sanki yanliş birsey yapiyor gibi hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bilmiyorum olabilir bendede bugun karşıma çikti önceden hiç çıkmıyorduMobildesin diye olabilir bence masaüstünde böyle bir sorun yaşayan yok
adasdasad @crazyboy40 a Sormak gerek.Çok fazla reaksiyon atınca oluyor
bir tek bana oluyor sanıyordum mobilde en çok yaşadığım durum o yüzden latopla idare ediyoruzadasdasad @crazyboy40 a Sormak gerek.