Var, bende cekcem kuzeni bekliom 2 mız birden alcaz oda arıyordu pubg içinklavye kulaklık derken iyi para harcadık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende çektim yorumlar baya iyi yutup incelemeleride güzel galiba uygulaması varmış.
Benim de linehaul'da. PTT'ye gelmiş anlamına geliyor herhalde.Durumlar nasıl gümrüğe ulaşan kargo oldumu benimki linehoul da
Güneşten bile daha fazla radyasyon alıyorsun merak etme.Realme telefon kullanıyorum bu marka da sanırım realme'ye ait. Telefonun sar değeri çok yüksek bunu da alırsak kanser olacağız sanırım allah göstermesin
konum bulmayı bende bulamadım uygulamada kutu şarj oranıda göremedim dün dışarda biraz denedim kutu cebimde telefon diğer cebimde kulağımda kulaklık biraz ses kalitesi kopmuş gibi geldi sonra düzeldi bi kaç kez böyle oldu çok iyi bir şey değil gibi ama güzel ilk kablosuz kulaklığım bu 191 liraya aldığım için sorun etmiyorum pek ablamla telefonda konuşurken mikrofonumda sıkıntı yok dedi sesin geliyor dedi belki biraz derinden gidiyordur bilmiyorum ama onun sesi bana baya derinden geldi seste en yüksekte yani ablamın ama değişen bir şey olmadıBeyler ben bu kulaklığı aldım fakat uygulamasında konum bulma ve kutunun şarj oranı göstergesi yok sizde nasıl?
170 TL olduğunu unutmamak lazım, bence durumu olmayan veya kulakiçinden çok kulakustu seven fakat ara arada kulakiçi kullanmak isteyenler vs bakabilir.ses kalitesi ve verdiği sesteki temizlik kötü, eğer iyi bir kulaklıktan buna geçecekseniz kalite farkını baya hissedersiniz. fiyat performans tabi ama 300 tl den fazlası verilmez. Bir daha indirime girerse göz önünde bulundurun